Cristian Pustai şi-a stabilit stafful tehnic de la Dunărea Călăraşi. Cine sunt colaboratorii săi

Noul antrenor principal al Dunării Călăraşi, Cristian Pustai (51 de ani), şi-a stabilit colaboratorii pentru noul sezon al Ligii 2. Din stafful tehnic vor face parte Cristian Todea (secund), Mirel Condei (secund), Dorin Roşca (antrenor cu portarii) şi Liviu Rusu (preparator fizic).

”Secundul” Cristian Todea va colabora din nou cu Cristian Pustai, acesta din urmă fiind-ul elev la Gaz Metan. Todea şi-a început cariera de antrenor în 2015, la UTA, ca secund al lui Roland Nagy, chiar după ce şi-a încheiat activitatea de fotbalist la Mediaş. A fost şi ”principal” al Bătrânei Doamne, după despărţirea echipei de Adrian Mihalcea, respectiv Adrian Falub, după care a optat pentru banca tehnică a celor de la Victoria Zăbrani. În iarnă a preluat Naţional Sebiş, terminând cu gruparea de pe Crişul Alb pe locul 6 al Seriei a 4-a a Ligii a 3-a.

Celălalt secund, Mirel Condei, este un om al casei la Dunărea Călăraşi.

Numele lui Dorin Ilie Roşca se confundă cu Gaz Metan Mediaş, echipă unde a activat ca jucător şi, mai apoi, ca antrenor, timp de 30 de ani. Acesta a mai ”profesat” ca antrenor cu portarii şi la Astra, în sezonul 2012-2013.

Preparatorul fizic Liviu Nicolae Rusu este bucureştean, a fost fundaş stânga la Sportul Studenţesc, FC Naţional, Progresul, Unirea Urziceni, Gaz Metan Mediaş şi Săgeata Năvodari, iar în noua meserie a activat până acum la FC Voluntari, FK Csikszereda, Dinamo şi Energeticianul.

Altfel, până acum, Dunărea Călăraşi a făcut patru achiziţii: portarul Alessandro Caparco (35 de ani, ex Dunărea Călăraşi), mijlocaşii Tha’er Bawab (34 de ani, ex Dunărea Călăraşi) şi Cristian Raiciu (23 de ani, ex Pandurii Târgu Jiu) şi fundaşul Alin Mutu (24 de ani, ex Aerostar Bacău).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *