PSD / Iulian Iacomi: „Verificați știrile din mai multe surse și fiți vigilenți la astfel de tentative de manipulare mediatică!„

Dragi prieteni,

În ultima perioadă au apărut în spațiul public o serie de știri false, lansate fără îndoială de către actuala Opoziție, prin care se încearcă intoxicarea opiniei publice.
Una dintre aceste știri se referă la faptul că rectificarea bugetară va afecta acordarea voucherelor de vacanță. FALS! Voucherele de vacanță pentru bugetari au fost alocate integral și nu vor face obiectul rectificării bugetare. Guvernul înțelege importanța acordării acestor vouchere în contextul dezvoltării turismului românesc și în condițiile în care România se află pe unul dintre ultimele locuri în Europa din punct de vedere al celor care își permit un concediu anual.
O altă știre falsă încearcă să acrediteze ideea că nu se vor mai plăti pensiile de invaliditate în urma prevederilor noii Legi a pensiilor. FALS! Dimpotrivă, noua lege generalizează condițiile pentru obținerea pensiei de invaliditate pentru orice afecțiune care conduce la scăderea capacității de muncă. Orice persoană care se află în această situație și a contribuit cel puțin o zi la sistemul de pensii poate solicita pensie de invaliditate.

Dragi prieteni,
Toate aceste încercări ale Opoziției de a intoxica opinia publică nu reprezintă altceva decât punerea în practică a unui plan gândit în perspectiva alegerilor prezidențiale din toamna acestui an.
Verificați știrile din mai multe surse și fiți vigilenți la astfel de tentative de manipulare mediatică!

Președintele PSD Călărași
Iulian Iacomi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *