Cezar Neagu continuă să-și tragă prime de nabab la Ecoaqua!

Ziarul nostru a publicat în 2016 un material în exclusivitate despre primele de „nabab„ ale directorului din cadrul Ecoaqua Călărași, Cezar Neagu. Cu documente concrete, am relatat faptul că Cezar Neagu își trage, cel puțin, lunar anumite „bonusuri„, indemnizații cu girul Consiliului de Administrație sub formă de „merite deosebite„.

Eduard Grama, reşedintele Adunării Generale a Acţionarilor societăţii, a confirmat pentru publicația Arena, faptul că în continuare, C. Neagu își trage primele de „nabab„. „În toate şedinţele AGA, am sesizat această ilegalitate vizavi de aprobarea drepturilor financiare ale directorului general de către Consilul de Administraţie. Membrii Consilului de Administraţie dar şi directorul general uită că Adunarea Generală a Acţionarilor este organul de conducere al societăţii care decide asupra activităţii acesteia şi asigură politica economică şi comercială a acesteia. În concluzie, sumele încasate de directorul general sunt sume necuvenite, încasate în mod ilegal.” a declarat Grama pentru ziarul Arena.

Cezar Neagu a încasat în ultimele două luni ale anului trecut, o primă de 28.139 lei (adică 281.380.000 lei vechi), reprezentând dublul salariului său de bază.

Care au fost motivele, ne-am întrebat și în 2016 când am publicat știrea despre Cezar Neagu și primele sale.

Ceea ce a stat la baza acordării „primei de nabab” par să fi fost „meritele deosebite” privind modul în care este manageriată societatea. În acest sens, în cadrul întrunirii în şedinţă a membrilor Consiliului de Administraţie, ce a avut loc anul trecut în luna aprilie, s-a hotărât ca directorul general al societăţii călărăşene, Cezar Neagu, să primească „un premiu anual (…) în cuantum de 6 îndemnizaţii lunar, începând cu 1 iulie 2015”. De asemenea, cu acelaşi prilej s-a aprobat şi creşterea cu 5 % a indemnizaţiei brute a aceluiaşi director general, această decizie fiind „motivată de faptul că în perioada 1 iulie 2013 – până în prezent (n.red. 22 aprilie 2015), la nivelul respectivei societăţi comerciale s-a acordat o creştere de 5 % tuturor angajaţilor”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *