„Zeus„ a revenit la conducerea IPJ Călărași

După cinci luni de interimat la conducerea Oficiului Național de Protecție a Martorilor, comisar șef de poliție, Marian Iorga revine, cu data de 14 august 2019, în funcția de inspector șef al Poliției Județului Călărași.

Fostul inspector șef, comisar șef de poliție, Petronel Dumitrașcu, cel care fusese împuternicit pe această funcție după plecarea lui Iorga la București, revine în funcția deținută anterior, aceea de adjunct al inspectorului șef pe probleme de ordine publică și siguranță rutieră. De asemenea, comisarul șef Paraschiv Nelu, care fusese împuternicit în funcția de adjunct al șefului inspectoratului pentru ordine publică a revenit în funcția ocupată inițial cea de adjunct pe segmentul de ordine publică al șefului Poliției Municipale Călărași.

Se spune că Marian Iorga a condus cu „mână de fier„ IPJ Călărași. Domnia sa și-ar fi făcut mulți „dușmani„ datorită activității acestuia din cadrul IPJ. Pe de altă parte, Iorga, numit și „Zeus„ este bine văzut și chiar susținut de anumiți politicieni aflați acum la guvernare. Iorga este născut la Brăila, are 3 copii și este divorțat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *