Deputatul Sorin Vrajitoru: “Am reusit să îmi aduc contribuția pentru finanțarea unor proiecte extrem de valoroase”

Deputatul călărășean, Sorin Vrajitoru, este singurul parlamentar PSD care a reușit să obțină proiecte pentru comunitatea sa și nu numai. Vrajitoru a demonstrat că nu s-a dus în Parlamentul României doar pentru salariu sau alte beneficii de care profita toți aleșii. Domnia sa și-a pus amprenta in Parlament cu proiectele pe care le-a depus și a reușit în doi ani de mandat sa facă ce alții nu au reușit în două mandate. Acesta a transmis și un mesaj pe contul său de socializare in care își face cunoscut modul în care cu siguranță își rezervă dreptul de a mai primi încă un mandat de Deputat PSD.

Împlinesc azi doi ani de activitate în Parlamentul Romaniei. Doi ani în care mi-am pus priceperea în slujba oamenilor pe care ii reprezint in Camera Deputaților și, împreună cu colegii mei din PSD, am reusit să îmi aduc contribuția pentru finanțarea, începerea sau realizarea unor proiecte extrem de valoroase pentru calaraseni, în particular, și pentru români, în general! Amintesc, printre altele, Portul Turistic de la Călărași, Pasajul de la Drajna sau Legea Plantelor Medicinale si Aromatice, al carui initiator am fost.
În total, am depus, în acești doi ani, 88 de initiative legislative, dintre care 27 au fost adoptate si promulgate.
Este cel mai important proiect din viata mea, proiect caruia m-am dedicat complet in ultimii doi ani.
Îmi doresc sa fiu sănătos și să duc la bun sfârșit un mandat pe care voi, cei care m-ați trimis în Parlament, să-l considerati memorabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *