Vasile Nedelcu i-a cerut excluderea lui Iliuță din PNL!

Vasile Iliuță, președinte / Consiliul Județean Călărași

Vasile Nedelcu este consilier județean din 2016 și membru PNL Călărași. A fost Senator de Călărași în perioada 2008-2012, candind ca independent iar apoi a trecut la UNPR. A ajuns în PNL, pe ușa din dos băgat pe listele de consilieri de „el lider maximo„, Răducu George Filipescu, fost președinte de Consiliu Județean, actualmente, „retras„ la Senatul Rămâniei.

Am făcut o scurtă introducere a domnului Nedelcu, evident, trecându-i în revistă și postul de director al DSV Călărași, înainte și după mandatul de parlamentar. Practic, domnia sa avea o funcție „garantată„.

Vasile Nedelcu, o persoană destul de dubioasă, „alunecoasă„ uneori care își vede propriile interese personale sau familiare, a ieșit de câteva zile în spațiul public, „hulindu-l„ pe președintele CJ, Vasile Iliuță. Totul a pornit de la o discuție între cei doi, una la care, Nedelcu i-a cerut lui Iliuță să-i angajeze la DGASPC Călărași o persoană apropiată. Categoric, Iliuță n-a căzut în „capcana„ întinsă de Nedelcu și imediat, a apărut adevărata față a consilierului care a început atacurile la adresa lui Iliuță. „Da! Este adevărat. Domnul Nedelcu mi-a cerut să angajez un apropiat„, a spus public într-o conferință, Iliuță.

Astăzi, Nedelcu a ieșit public cu o postare de „Kamikaze„ pe rețeaua Facebook.

”O bătălie de etapă!

În sfârșit, procedura declanșată de mine cu câteva săptămâni în urmă, privind destituirea președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliută și excluderea acestuia din partid, pare să dea roade.

Chiar cu prețul plecării mele din acest partid, voi fi foarte mulțumit dacă voi scăpa județul Călărași și Partidul Național Liberal de un “cancer” al politicii romanesti”.

E drept, Iliuță a fost ținta mai multor atacuri ale „Alianței„ din PNL la adresa sa încă de la instalarea în funcția de președinte al CJ. Răducu George Filipescu a fost omul care a condus județul Călărași mai bine de 12 ani.

12 ani în care județul Călărași a ajuns la fundul sărăciei, 12 ani de sclavie pentru cei care nu erau cu „El lider maximo„. Domnul Nedelcu, la fel ca și alți politicieni locali, s-a trezit acum, după (zero) 0 proiecte depuse în Parlament ca Senator, după (zero) 0 proiecte depuse la CJ ca și consilier, că Iliuță este „un cancer al politicii românești„.

Acest tip de „dragon„ politic, în speță Vasile Nedelcu, nu face altceva decât să adâncească și mai mult criza politică de la Călărași. PNL, la nivel local se scade singur în sondaje datorită unor interese majore. „Un ciolan„ lăsat moștenire de Filipescu pentru PNL la care nu au loc toți cei care se așează la masă. „Cancerul„ despre care vorbea domnul Nedelcu este doar în viziunea sa și noi credem că „vulpea care nu ajunge la struguri spune că sunt acrii„.

Suntem sătui de astfel de „paraziți„ politici, traseiști, oameni care în loc să se ducă la pensie, stau în Consiliul Județean pentru leafa lunară, cerșind mai mulți bani pentru indemnizații și alte beneficii pentru ei și familiile lor.

Până când nu vor dispare acești „dragoni„ politici, de joasă speță, nu ne facem bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *