Liga 4 / Se anunță un sezon de foc în fotbalul județean

Mânăstirea, Independența, Chirnogi sau Oltenița, sunt doar câteva dintre echipele care se vor bate în noul sezon al Ligii a 4-a Călărași pentru câștigarea campionatului.

Au trecut deja șase etape din cel mai disputat campionat județean ce se anunță anul acesta. Asociația Fotbal Club Mânăstirea are maximum de puncte (18). Formația din zona Olteniței a trecut în etapa a 6-a disputată sâmbătă, 7 septembrie de Conpet Ștefan cel Mare, scor 2-1.

Venus Independența, o candidată seriaosă la obținerea trofeului județean se menține în spatele liderului cu 16 puncte. Venus a reușit să obțină un rezultat remarcabil 7-0 pe teren propriu cu Steaaua din Radovanu.

Oltenița, formație care a retrogradat din Liga a 3-a s-a înscris în campionatul județean acolo de unde o va lua de la capăt pentru o poziție în eșalonul 3 organizat de FRF. A.C.S.M Oltenița se află pe locul 3 în Liga a 4-a cu 15 puncte la fel ca și Victoria Chirnogi, o altă pretendentă la campionatul județean. De remarcat evoluția mai puțin slabă, sau startul cu stângul al celor de la Dunărea Ciocănești, formație cu ștate vechi în Liga a 4-a. Dunărea are doar 3 puncte după 6 meciuri și în ultima rundă s-a făcut de râs acasă în fața celor de la Oltenița. Oaspeții au câștigat cu 3 – 0.

Nou promovatele Conpet și Vulturii Gălbinași au 0 puncte după 6 etape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *