Fotbal / Liga 2 / Dunărea, victorie clară

Elevii lui Pustai au câștigat astăzi în runda a 9-a în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, scor 4 – 0.

Zarurile au fost aruncate încă din prima parte a meciului cu Pandurii disputat pe arena „Ion Comșa„ din Călărași. Călărășenii au făcut un meci bun în cursa lor pentru a aduna puncte. Dunărea avea nevoie ca de aer de o victorie. Atacantul Bogdan Rusu a deschis scorul în minutul 21 după o fază lucrată pe partea dreaptă de fundașul Ionuț Sîrbu.

Căpitanul Dunării în partida cu Pandurii, Bogdan Șandru l-a executat pentru 2 – 0 pe portarul Cotolan în minutul 38 iar până la pauză, Lopez a mai marcat încă o dată.

La reluare, Dunărea a continuat să conducă ostilitățile în teren. Honciu, intrat după pauză în locul lui Bawab, a avut câteva ocazii clare dar golul a venit în minutul 85. Scor final, 4 – 0 pentru Dunărea, un rezultat care mai îndulcește gustul amar primit săptămâna aceasta de la FRF după decizia pierderii meciului cu U Cluj la masa verde. Etapa următoare, Dunărea joacă în deplasare la Geto-Dacica.

Dunărea: Calancea – Mendy, Bg. Şandru (cpt.), Al. Sîrbu, R. Crişan, A. Lopez, Rob. Boboc, Gab. Toma, Bawab, Ekollo, Bg. Rusu
Rezerve: Krell – Zete, Sabangeanu, Honciu, Ozcan, Preoteasa, Gliga
Antrenor: Cristian Pustai

Pandurii: Mih. Cotolan – P. Chiş, Oiţă (cpt.), Vasilescu, Lu Yuefeng, Vişan, Nic. Cotolan, Şendroiu, Du Ho Kim, P. Popescu, Rasoveanu
Rezerve: Al. Opriţa – I. David, Tănăsoiu, Erhard, Rob. Bratu, R. Cristea, R. Filip
Antrenor: Adrian Bogoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *