Sorin Vrajitoru: “În fiecare an, în această zi, mă gândesc cu emoție la pensionari”

Deputatul PSD de Călăraşi, Sorin Vrajitoru, scrisoare adresată cu ocazia zilei de “1 Octombrie – Ziua internaţională a persoanelor vârstnice!”

In fiecare an, in aceasta zi, ma gandesc cu emotie la pensionari. La mama si la tatăl meu, în primul rând. La multi alti seniori pe care ii cunosc si ii iubesc, dar si la cei pe care nu ii cunosc, dar le port un deosebit respect!
De aceea, promit ca voi sustine negresit drepturile lor si voi lupta in Parlamentul Romaniei!
Din această toamnă, pensionarii din România vor avea un trai mai bun pentru că veniturilie seniorilor au fost majorate, asa cum PSD a promis!
Valoarea punctului de pensie a crescut cu 15% de la 1 septembrie, respectiv de la valoarea de 1.100 de lei la suma de 1.265 de lei, odată cu intrarea în vigoare a Legii Pensiilor.
De asemenea, pensia minimă garantată sau indemnizaţia socială pentru pensionari se majorează cu 64 de lei, de la 640 de lei la 704 lei, iar indemnizaţia pentru însoţitor, în cazul pensionărilor de invaliditate încadraţi în gradul I de invaliditate, se majorează de la 880 lei la 1.012 lei.
Urmatoarea majorare a pensiilor va fi la 1 septembrie 2020, cand punctul de pensie va creste considerabil de la 1.265 la 1.775 de lei.
La multi ani! Cu SANATATE!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *