Fotbal / Liga 2 / Daco-Getica – Dunărea 2 – 3

Dunărea reușește să obțină 3 puncte mari la Daco-Getica. Rusu, Marrone și Crișan au fost marcatorii meciului din runda a 10-a din cadrul Ligii secunde la fotbal. 

Un meci echilibrat s-a disputat în Colentina în partida dintre Daco-Getica și Dunărea Călărași. Ambele formații au fost în cautare de puncte și au încercat să le obțină. Dunărea lui Pustai, ceva mai experimentată pe teren în fața unei formații tinere, Daco-Getica a primit gol în minutul 30. Gazdele au marcat primii pe tabelă dar după numai 9 minute, atacantul călărășean, Bogdan Rusu își face datoria de vîrf și restabilește egalitatea. La reluare, Dunărea marchează și trece la conducere. Salvatore Marrone face 2 – 1 pentru echipa de pe malul Borcei, minutul 48. Călărășenii nu reușesc să mențină acest rezultat și tinerii lui Marius Baciu egalează prin Mario Mihai (68). Spre finalul partidei, Crișan face 3 – 2 pentru Dunărea și călărășenii reușesc să obțină trei puncte prețioase pentru situația din clasament. Echipa se află pe poziția a 12-a în clasamentul Ligii a 2-a cu 12 puncte. Pentru etapa următoare, Dunărea a amânat meciul cu Rapid București.

Au evoluat echipele:

Daco-Getica: Began – C-tin. Dedu (cpt.), Jica, Puţaru, Rz. Prodan, Mih. Stancu, Rob. Neacşu, Iani, Gab. Răducan, Plumbuitu, M. Mihai
Rezerve: Gurău – Socaci, M. Negoescu, Al. Alexe, Ad. Matei, Fl. Olteanu, Obreja
Antrenor: Marius Baciu

Dunărea: Calancea – Mendy, Bg. Şandru (cpt.), R. Crişan, Ţenea, A. Lopez, Rob. Boboc, Marrone, Zete, Ekollo, Bg. Rusu
Rezerve: Krell – Sabangeanu, Honciu, Ozcan, Gab. Toma, Bawab, Gliga
Antrenor: Cristian Pusta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *