Vîlcelele / Nelu Tatu: „Am obținut fonduri pentru modernizare drumuri„

Nelu Tatu, primar Vîlcelele

Comuna edilului Nelu Tatu, Vîlcelele din județul Călărași, a primit suma de 39.552.994 lei pentru modernizare drumuri de interes local în urma proiectului depus la Comisia Națională de Strategie și Prognoză, finanțate de Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI)

Proiectul depus de Primăria din Vîlcelele a avut documentaţia completă şi este eligibil, spune pentru editia.eu, Nelu Tatu, primarul din Vîlcelele. „Este vorba de suma de 39.552.994 lei, bani pe care îi vom folosi pentru a asfalta peste 20 km. Este un proiect pe care mi-l asum și îl vom pune în aplicare. Mai avem și alte proiecte la Vîlcelele. Reabilitare, modernizare Căminul Cultural, am asfaltat drumurile din comună, peste 2 km, reabilitare școală printr-un proiect GAL și nu există nicio locuință fără apă. Proiectele merg mai departe în comuna noastră asta și cu ajutorul echiepi mele de la Primărie dar și a fermierilori locali„, a declarat Nelu Tatu pentru editia.eu.

Pe lista CNSP mai apar și alte localități care au primit diferite sume pentru anumite investiții. Cuza Vodă, Ileana sau alte localități se află pe această listă pe care o poți accesa aici: Fondul de Dezvoltare și Invetsiții.

Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, fără personalitate juridică, este gestionat de Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză şi este utilizat pentru finanţarea proiectelor de investiţii ale unităţilor sau subdiviziunilor administrativ-teritoriale, precum şi ale universităţilor. Finanţarea proiectelor se asigură sub formă de granturi acordate din Fond şi care sunt aprobate anual prin legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal bugetar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *