Campania “Bucuria de a fi împreună – 2019” în Protopopiatele Călărași și Oltenița

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Sectorul Social – Misionar, în colaborare cu Asociația Socio – Culturală Matei Basarab și Protoppopiatele Călărași și Oltenița, a organizat ultimele două acțiuni din cadrul Campaniei Bucuria de a fi împreună – 2019, după cum urmează:

– În data de 18 octombrie 2019, au fost vizitate 30 de familii cu copii cu dizabilități din Parohiile: Grădiștea, Independența, Mihai Viteazu și Vlad Țepeș din Protopopiatul Călărași.

– În data de 21 octombrie 2019, au fost vizitate 29 de familii cu copii cu dizabilități din Parohiile: Aprozi, Curcani, Fundeni, Podu Pitarului, Prozaic, Renașterea, Sohatu și Vasilați.
În cadrul celor două acțiuni au fost oferite pachete cu alimente, dulciuri, rechizite și jucării în valoare de 18.756 lei.
Episcopia Sloboziei și Călărașilor prin Campania Bucuria de a fi împreună – 2019, a sprijinit în anul 2019 din punct de vedere material 163 familii care au copii cu dizabilități din 36 de comunități parohiale din mediul rural din județele Ialomița și Călărași.
Campania Bucuria de a fi împreună, inițiată în anul 2018 de către Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală Matei Basarab și Protopopiatele din Eparhie, are ca scop sprijinirea familiilor care au copii cu dizabilități din județele Ialomița și Călărași, prin implicarea în activitățile organizate în cadrul parohiilor din care fac parte și oferirea de pachete cu alimente de bază, jucării și dulciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *