Nou la Călărași! Virtual Reality Studio

 

Nu putem sti ce gandeste cineva, dar avem mijloace de a studia fiecare celula a creierului uman.

Stim ca suntem parte a Universului, dar ar fi minunat sa vedem cum arata Venus, vazuta de aproape.

Uneori, realitatea augmentata nu ne mai ajunge si simtim nevoia sa visam. Studioul nostru va ajuta sa vedeti, dintr-o alta perspectiva lucrurile banale, nesemnificative si sa consultati cat de interesanta poate fi viata vazuta prin ochii altcuiva.

Pune-ti ochelarii de realitate virtuala si vino cu noi de la New York la Paris, de la Stonehenge la Piramide, testeaza ce iese daca amesteci clorul cu sodiul, vezi cum s-a format universul sau cum se plimba sangele prin aorta unui copil.

Starneste-i copilului tau curiozitati, pune-l sa testeze jocurile, arata-i „how is made” sau „how is possible”, atunci cand nu iti mai ajung cuvintele pentru a-i explica.

Suntem aici, de miercuri pana duminica in intervalul orar 14:00 – 21:00, iar lunea si martea pe baza de programari, gata sa iti deschidem ochii!

E de ajuns sa vii o data si iti vei dori sa Vii iaR!

            Ne gasiti in Calarasi, la Virtual Reality Studio, pe strada Progresul colţ cu Gheorghe Lazăr, bl B13, parter (Zona BRD).

            Pentru mai multe detalii sau rezervări, puteţi accesa adresa web www.vrstudiocalarasi.ro, pagina de facebook   https://www.facebook.com/VirtualRealityStudioSRL sau prin email office@vrstudiocalarasi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *