Se ridică nocturna la Călărași pe stadionul „Ion Comșa„!

23 octombrie 2019 este ziua care va rămâne în istoria sportului călărășean. Pentru prima dată, stadionul de pe malul Borcei, va avea o nocturnă permanentă.

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a Consiliului Județean Călărași. „Investițiile Consiliului Județean Călărași la baza sportivă “Ion Comșa” continuă. A fost emisă autorizația de construire a instalației de iluminat nocturnă pe suprafața de joc a arenei călărășene.
La această oră se lucrează intens la ridicarea pilonilor care vor susține luminile„.

Arena Ion Comșa din Călărași a avut pe 30 noiembrie anul trecut o nocturnă mobilă la meciul din Cupa României: Dunărea – FCSB. A fost pentru prima dată în istoria fotbalului călărășean când s-a aprins lumina pe stadionul municipal la 100 de ani de fotbal pe malul Borcei. Nocturna care se montează zilele acestea la Călărași vine de pe vechiul Giulești la fel ca și tabela de marcaj.

La stadionul „Ion Comșa„ s-au mai făcut investiții și anul acesta după ce sezonul trecut, oficialitățile locale au făcut tot posibilul ca arena să fie omologată în 3 luni pentru meciurile de Liga 1, prima participare din istoria clubului în acest eșalon. Suprafața de joc a stadionului are începând de acum și o instalație de degivrare, investiție susținută prin proiectele de modernizare care aparțin Consiliului Județean Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *