Pasajul de la Drajna / Deputat – Sorin Vrăjitoru: „Studiul de fezabilitate este gata și vor urma toate procedurile legale pentru scoaterea la proiectare și execuție„

Sorin Vrăjitoru / Deputat PSD Călărași

Călărași, 25 octombrie 2019. La sediul Instituției Prefectului a avut loc astăzi o conferință de presă legată de unul dintre subiectele arzătoare ale ultimilor ani și anume „pasajul de la Drajna„. De ani buni, traficul rutier din zona respectivă se îngreunează din cauza unei infrastructuri depășite. Proiectul, unul de anvergură, ajuns acum la faza studiului de fezabilitate, a fost implementat de deputatul călărășean, Sorin Vrăjitoru.

Senator PSD / Roxana Pațurcă: „Pe teritoriul județului Călărași există această investiție iar pasul cel mai important este faptul că vorbin astăzi de o finalizare a studiului de fezabilitate pentru pasajul de la Drajna. Este vorba de o investiție guvernamentală de pe teritoriul județului Călărași iar beneficiarii nu suntem doar noi ci și cei din județul Ialomița„. 

Deputat PSD / Sorin Vrăjitoru: „Acum 7-8 luni în urmă am susținut la sediul PSD Călărași o conferință de presă prin care informam cetățeni că la bugetul de tsat pe anul 2019 am prins ca amendament acest pasaj. Astăzi, cu ajutorul multor factori implicați și vreau să le mulțumesc public celor care au pus umărul la acest proiect, ne aflăm în faza la care studiul de fezabilitate este gata și vor urma toate procedurile legale pentru scoaterea la proiectare și execuție. (…) 

Parlamentarul PSD Călărași, Sorin Vrăjitoru, singurul parlamentar de Călărași care, în mandatul său de aproximativ 2 ani, a reușit să ducă la bun sfârșit și alte proiecte: Portul Turistic de la Călărași, sau Legea Plantelor Medicinale și Aromatice, al carui inițiator a fost. Sorin Vrăjitoru este și inițiatorul unui proiect de Lege care prevede pensionarea, înainte de termen, a celor peste 15 mii de călărășeni care au trăit într-un mediu ostil, poluați de ani buni de către gigantul combinat Siderurgic Călărași. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *