Video / Vasile Iliuță: „Sunt promisiunile pe care noi le-am făcut la preluarea mandatului că vom îmbunătăți infrastructura județelui Călărași„

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a făcut un tur de forță prin Județul Călărași pentru a superviza lucrările de reabilitare a drumurilor județene. Domnia sa a vizitat mai multe localități unde, printr-un proiect pe fonduri europene au loc mai multe asfaltări. Reprezentanții instituției C.J. Călărași, însoțiți de cei ai SC Drumuri și Poduri SA, s-au întâlnit la fata locului cu primarii, beneficiari ai investițiilor, și cu constructorii.

„Acest drum, 402 unde suntem acum, se află în reabilitare totală. Este vorba de proiectul operațional regional 20 de milioane de euro. Încercăm să legăm partea județului Ialomița cu județul de la Dunăre. Este una dintre cele mai importante investiții. Am reușit în „guvernarea„ Iliuță să finalizăm acest proiect. Un alt drum care traversează autostrada cel de la Fundulea. Vom merge și acolo pentru a vedea stadiul lucrărilor. La preluarea mandatului meu, aveam 320 de drumuri cu piatră și până la final vom asfalta 200 km de drum. Drumurile județene sunt subordonate Consiliul Județean iar acest proiect este pe fonduri europene unde reabilitarea se face totală. Sunt promisiunile pe care noi le-am făcut la preluarea mandatului că vom îmbunătăți infrastructura județelui Călărași.

S-au vizitat drumurile județene:
➡️402 Curcani limita Ialomița
➡️302 Belciugatele- Măriuța
➡️100 Frumușani și Fundeni
➡️211 D Ștefan-Vodă Cuza-Vodă
➡️304 Dâlga- Plevna
➡️402 A Fundulea- Măgureni

Interviu cu președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță

Interviu cu președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, la verificarea lucrărilor realizate pe drumurile județene.

Publicată de Consiliul Judetean Calarasi pe Miercuri, 30 octombrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *