Liga 3 / Mostiștea s-a impus din nou! Tîrșolea: „Echipa de la Ulmu este un cadou de-al meu pentru consătenii mei”

Mostiștea Ulmu

Mostiștea Ulmu a câștigat în meciul disputat astăzi, pe teren propriu.

În runda a 12-a din cadrul Ligii a 3-a, Mostiștea a câștigat acasă cu scorul de 2 – 0 în fața celor de la Popești Leordeni. Ionuț Chirică din penalty (32) și Nicușor Romanescu (Terente) (79) au fost marcatorii pentru Ulmu de astăzi.

Formația omului de afaceri, Vasile Tîrșolea, Mostiștea Ulmu este echipa „surpriză„ a acestui sezon. Ulmu se menține la un punct de liderul Slobozia din Liga 3, Seria a 2-a și se bate la promovarea în Liga a 2-a.

Într-o intervenție la Sport Total FM, patronul celor din Ulmu, Vasile Tîrșolea a afirmat faptul că are o echipă foarte disciplinată și organizată.

„Niciodată nu am pretins să mă ajute cu ceva primăria din localitate. Nu am stat pe umerii primăriei pentru că nu este una bogată. O treime din casele din Ulmu sunt goale. Cine vrea să-și facă case de vacanțe, să vină la Ulmu 😉 

La Federație sunt numai tineri. S-au schimbat mult lucrurile. Nu mai sunt arbitrajele care erau mai demult. Erau ani în care am fost dejavantajați. 

Din zonă e foarte greu să faci o selecție. Cu ani în urmă aveam jucători care își meritau locul în echipă. Acum este mult mai simplu să ne antrenăm la București. Unii jucători stau cu chirie și alții sunt chiar din București. Cea mai bună colaborare o avem cu Voluntari și Chiajna, am mai împrumutat jucători. Încercăm să fim cât mai profesioniști. Avem o echipă foarte disciplinată și organizată.

Echipa de la Ulmu este un cadou de-al meu pentru consătenii mei. Atâta timp cât vin la meci ulmeni de-ai mei eu am o satisfacție. Orice om care vrea să se implice este binevenit la Ulmu. Eu am adus bani, nu am venit să mă îmbogățesc la Ulmu. 

Acum avem un nucleu care ar face față la Liga a 2-a, dar cu siguranță ne mai trebuie întăriri„, a afirmat Vasile Tîrșolea, printre altele la Sport Total FM.

Mostiștea se află la un punct de liderul Unirea Slobozia (30) și mai are de disputat trei meciuri până la finalul anului. În ultima etapă a turului, Ulmu are derby cu Unirea Slobozia pe terenul actualului lider.

Etapa 13 – 16 noiembrie 2019

CS FĂUREI – ACS MOSTIȘTEA ULMU

Etapa 14 – 23 noiembrie 2019

ACS MOSTIȘTEA ULMU – CSA AXIOPOLIS SPORT CERNAVODĂ

Etapa 15 – 30 noiembrie 2019

AFC UNIREA 04 SLOBOZIA – ACS MOSTIȘTEA ULMU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *