Fotbal / Liga 2 / Dunărea, pe val! Pustai: „Important este că legăm victorii„

Tehnicianul Dunării, Cristian Pustai s-a declarat mulțumit după partida cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, meci câștigat de Dunărea cu 3 – 1 prin golurile lui Bogdan Rusu (2) și Mediop Ndiaye. Bogdan Rusus a ajuns la 8 goluri pentru călărășeni.

”Am avut un început bun de partidă. E adevărat că am beneficiat şi de acea eliminare, care a dus ulterior la deschiderea scorului. Am făcut apoi 2-0, puteam să închidem şi jocul, fiindcă am avut câteva ocazii mari, dar echipa gazdă nu a renunţat la luptă, chiar dacă era în inferioritate. Meciul a fost pe muchie de cuţit, mai ales pe final, care a fost destul de incins”, a spus Pustai după meciul de la Tr. Jiu.

Dunărea a urcat pe 12 cu 19 puncte, la 6 lungimi de poziția care duce la barajul de promovare însă important este că echipa locală a început să lege victorii.  „E o situaţie pe care mi-am asumat-o, când am acceptat să vin la Călăraţi. Acum, e important să creeam o echipă, dar pentru asta e nevoie de două-trei perioade de transferuri. Momentan, sunt mulţumit când legăm rezultate pozitive. Am avut o serie negativă de  jocuri, acum începem să legăm victorii. Din păcate, ni s-au luat şase puncte obţinute pe teren„, a mai spus Pustai.

Următoarele meciuri ale Dunării: 

13.11. 14:00
Dunărea Călărași -FC Arges
16.11. 11:00
SCM Gloria-Dunărea Călărași
23.11. 11:00
Dunărea Călărași-Metaloglobus
30.11. 11:00
Dunărea Călărași-UTA Arad
07.12. 11:00
Dunărea Călărași-Farul Constanţa

Meciul restanță cu Rapid încă nu s-a programat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *