Fotbal / Liga 2 / Înfrângere și cu Buzău

Călărășenii nu și-au revenit din șocul meciului trecut pierdut pe teren propriu cu FC Argeș (1-2). Gloria – Dunărea 3-1.

Astăzi în runda a 18-a, elevii lui Pustai au fost învinși în deplasare la Buzău de echipa locală, Gloria. Cu Stefan Krell titular în locul lui Calancea, probabil „pedepsit„ pentru erorile din partida cu FC Argel, Dunărea a avut prima ocazie în partida de la Buzău. Atacantul Bogdan Rusu a șutat pe lângă poartă în urma unui contraatac în minutul 12, asta după ce Krell a reușit să respingă de sub transversală un balon al lui Munteanu (11). Georgian Honciu trece pe lângă deschiderea scorului în minutul 20. Rămas singur cu portarul Stoian, Honciu șutează direct în el din careul mic. Gazdele deschid scorul în minutul 33 prin Chipirliu iar până la pauză Cristian Balgiu a făcut 2 – 0 și Gloria a intrat cu acest avantaj la vestiare.

La reluare, tot gazdele marchează în poarta lui Krell. Același Chipirliu (55) înscrie după o fază la care a participat și Valentin Alexandru. Dunărea are o replică în 59 prin Bogdan Rusu dar balonul său trece peste bară după ce inițial mingea a lovit transversala. Spre finalul partidei, Bogdan Rusus marchează dar este prea târziu pentru trupa lui Pustai să revină (90). Dunărea se duce pe 15 în clasamentul Ligii a 2-a cu 19 puncte.

Trei meciuri acasă, plus restanța cu Rapid

Dunărea joacă pe acest final de an 4 meciuri pe teren propriu. Primul este programat pe 23.11. cu Metaloglobus, apoi pe 30.11. începe returul cu UTA Arad. Pe 07.12. Dunărea joacă tot acasă în compania celor de la Farul Constanța. Meciul restanță cu Rapid este posibil să se joace pe 27 noiembrie.

Au evoluat echipele: 

SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Catană, M. Ioniţă, Konate, Nedelea, Balgiu, Bourceanu, Val. Munteanu, Chipirliu, Tucaliuc (cpt.), Val. Alexandru
Rezerve: R. Şerban – Calu, Ceaşel, Luptak, Pîrcălabu, Vîlsan, Ric. Mihalche
Antrenor: Ilie Stan.

Dunărea Călăraşi: Krell – I. Sîrbu, Sabageanu, R. Crişan, Ozcan, Honciu (cpt.), Rob. Boboc, Lopez, Ekollo, Bg. Rusu, Mendy
Rezerve: Calancea – Zete, Ndiaye, Preoteasa, Andr. Moise, Marrone, Tudoran
Antrenor: Cristian Pustai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *