Fotbal / Liga 2 / We love you, Honciu!

Georgian Honciu / AFC Dunărea

Georgian Honciu, omul meciului cu Metaloglobus. Cristian Pustai, inspirație de mare antrenor. 

Dunărea a părut de nerecunoscut în prima parte a meciului cu Metaloglobus București, partidă jucată ieri la Călărași în runda  19-a din Liga secundă la fotbal. Prima repriză s-a decis în urma unui penalty făcut de portarul Stefan Krell. În minutul 28, Ovidiu Herea a deschis scorul la Călărași la capătului unei reprize săracă în faze de poartă.

În repriza secundă, Dunărea s-a dezlănțuit! Honciu este introdus de Pustai în locul lui Bogdan Rusu și căpitanul călărășenilor și-a făcut simțită prezența în minutul 49 atunci când a restabilit egalitatea. Un jucător cu mare experință, același Honciu și pe urma evoluției foarte bune a echipei de pe malul Borcei se face 2 – 1 pentru Dunărea în minutul 54. Metaloglobus are momente bune când nu a ajuns la poarta lui Krell iar Serge Ekollo închide tabela la 3 – 1 în minutul 59.

Dunărea a avut o repriză secundă de presing tăios și cu atacurile în valuri la poarta lui Gavrilaș a reușit să obțină 3 ouncte „de aur„ înaintea unui duel de clasă. Pe 27 noiembrie, la Călărași vine Rapid, meci restanță din etapa a 11-a. Partida este transmisă de Digisport 1 de la ora 14:00. Dunărea este pe 14 cu 22 de puncte iar Rapid se află pe 3 cu 31.

Dunărea: Krell – I. Sîrbu, Ţenea, R. Crişan, Ozcan – Tudoran, Rob. Boboc, Lopez, Zete – Ekollo, Bg. Rusu
Rezerve: Calancea – Gab. Toma, Gliga, Ndiaye, Honciu, Andr. Moise, Preoteasa.
Antrenor: Cristian Pustai.

Metaloglobus: Gavrilaş – Iul. Ciubotaru, D. Lung, Fl. Plămadă, Al. Coman – Andr. Lungu, Mino Sota – Ciocâlteu, Ed. Vraciu, Starîş – Ov. Herea (cpt.).
Rezerve: Nedelcovici – Rob. Vîlceanu, L. Cazan, Duminică, Stoianovici, Cl. Herea, C. Ionică.
Antrenor: Marius Măldărăşanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *