Sorin Vrăjitoru, singurul politician din PSD Călărași care a pus punctul pe „i„

Sorin Vrăjitoru / Deputat PSD Călărași

În sfârșit, un punct de vedere serios și demn de la un tânăr politician asumat! Deputatul PSD Călărași, Sorin Vrăjitoru a precizat, public ce este esențial, a indicat ți subliniat ce trebuie să se facă acum la PSD.

În cinci ani de zile PSD a pierdut peste 2 milioane de voturi. Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale și a creat o destabilizare în partidul social-democrat.


Pe plan local, Deputatul de Călărași, Sorin Vrăjitoru a ieșit public, (față de alți colegi care se ascund) și și-a spus punctul de vedere. A sancționat revenirea la PSD a „generalului de tinichea„, Gabriel Oprea și s-a „delimitat„ de „reforma„ care se face acum la PSD.

„E timpul bilantului extrem de serios in PSD! E momentul sa analizam, unde am gresit si cum ne-am indepartat de votul multor români!
REFORMA in Partidul Social Democrat trebuie sa inceapa cat mai curand si nu cu oameni care au facut si fac rau partidului din interior si din exterior!
Sunt revoltat pentru ca au ajuns la masa noastra, masa deciziilor importante, in forumuri de conducere, personaje ori ,,personalități,,care au intrat pe usa din dos si au primit drept de vot in CEX, sub pretextul ca sunt sefi de sindicate! Personaje neinvitate si nedorite de majoritatea membrilor de partid! Asa ceva nu poate fi tolerat! Ma delimitez 100% de politicienii care doar invoca INTERESUL NAȚIONAL pe post de bilet de intrare la sedintele decizionale din PSD!
Trebuie sa pricepem cu totii ca doar daca intelegem unde am gresit putem merge mai departe!„,
a scris Vrăjitoru pe facebook. 

Această ieșire, sau mai bine spus, acest punct de vedere ar putea să-i aducă lui Vrăjitoru câteva discuții aprinse în partid, replici acide, dar pe de altă parte, Vrăjitoru și-a câștigat demnitatea de politician, aceea pe care mulți colegi de-ai lui nu o au, sau au pierdut-o de vreo 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *