Mercur retrograd la PSD Călărași

La centru, Viorica Dăncilă se va retrage din șefia PSD. Imediat după această mutare vor începe și altele, de această dată la filialele județene. La Călărași, PSD în frunte cu actualul șef, Iulian Iacomi  a pierdut două alegeri, Europarlamentare și Prezidențiale.

„Zilele lui Iulian Iacomi în fruntea PSD Călărași sunt numărate„, ne confirmă anumite surse din PSD Călărași. Pe de altă parte, Iacomi este ferm pe poziții și spune că „cei care joacă pe margine să intre pe teren„. Domnia sa face referire la membrii „vocali„ ai PSD Călărași, George Chiriță, Ciprian Pandea, Alexandru Chiriță și Denisa Ciulinaru.

„Ei încă sunt membrii. Nu i-a dat nimeni afară din PSD Călărași. Dar observ că tot continuă să comenteze de pe margine. Să intre în teren să vadă cum e! Am auzit că au propus-o pe Denisa președinte… Să mă dea afară! Eu chiar vreu!„, spune Iacomi. Pe de altă parte, actualul președinte al PSD Călărași nu ar mai avea „sprijin„ la centru pentru simplul fapt că a pierdut două tipuri de alegeri.

Surse din rândul social-democraților călărășeni spun că în urma sondajului „ascuns„ în momentul de față, lucrurile stau foarte prost pentru bătălia de anul viitor de la locale. Daniel Drăgulin și PNL Călărași ar avea multe procente față de candidații PSD, filiala locală. Nici Iacomi și nici Roxana Pațurcă (Senator) nu ar avea nicio șansă în fața lui Drăgulin. Pe de altă parte, Dragoș Coman s-ar afla pe locul 2, în spatele lui Drăgulin pentru bătălia de la Primăria Călărași în urma sondajului cerut de PSD.

Întâlnirea de taină dintre fostul președinte PSD Călărași, Ciprian Pandea și Senatorul PNL, Răducu Filipescu de zilele trecute ne spune multe lucruri. În primul rând faptul că Pandea se pregătește să obțină din nou șefia PSD Călărași cu ajutorul „marionetelor„ din partid „controlate„ de Filipescu. Cum este posibil asta? Simplu! Fost președinte de județ, „stăpân„ 12 ani de zile, Filipescu le arunca „câte un os„, sau poate mai multe, „colegilor„ din PSD pe plan local pentru ca el să-și facă treaba liniștit. Politica este o…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *