Liga 2 / Cristian Pustai: „Un 0 – 0 viu, cu de toate„

Dunărea Călărași și Rapid București au terminat la egalitate, scor 0 -0 în restanța rundei a 11-a din Liga a 2-a. 

Tehnicianul Dunării, Cristian Pustai a afirmat după meciul cu elevii lui Daniel Pancu faptul că a fost un 0-0 viu iar lumea a plecat mulțumită de la stadion.

”A fost o primă repriză controlată, să zicem, de noi, dar eu spun că în repriza a doua am avut realizări mai puţin din punct de vedere al finalizării şi al acţiunilor de atac. Oaspeţii au avut şi ei vreo trei situaţii bune şi cred că, până la urmă, rezultatul şi aşa e echitabil, pentru că el rămâne. Important e că lumea a plecat mulţumită de la stadion, pentru că nu au văzut un 0-0 dintr-asta obositor, ci un meci în care ambele echipe şi-au dorit să câştige. Până la urmă, din cauza ineficacităţii atacanţilor, a rămas un 0-0. Dar, am spus, un 0-0 viu, cu de toate”, a spus Pustai la microfonul DigiSport.

După părerea sa, Cristian Pustai a mai declarat că a plecat la drum cu foarte puțini jucători, cu un lot subține și că mai așteaptă întîriri din iarnă.

”În Liga 2 avem o reconstrucţie din mers, pentru că am avut foarte puţini jucători la început. Când am venit la Călăraşi, am avut la reunire doar doi jucători. Am făcut lucruri din mers. Dacă excludem primele trei etape, unde n-am făcut niciun punct, cu bune, cu rele, şi în acele etape, aducerea jucătorilor… practic din primul ”11” doar trei se regăsesc dintre cei care au făcut cantonamentul de vară cu Dunărea. Aşa că aştept pregătirea de iarnă, aştept să ne cristalizăm un lot şi să vedem ce putem face. Dar, şi în aceste condiţii, noi suntem o echipă care, dacă scoatem cele trei meciuri din startul campionatului, nu avem realizări slabe. Am pierdut cum am pierdut cu Piteşti, a văzut toată lumea că am luat nişte lucruri foarte uşoare, şi acasă nu prea am mai pierdut meciuri, iar în deplasare am pierdut la Buzău şi la Chiajna. Deci nu putem să spunem că suntem slabi”, e de părere Cristian Pustai.

Dunărea mai are de disputat în acest an două partide oficiale. Cu UTA pe 1 Decembrie la ora 13:00 și cu Farul Constnața pe 7 decembrie la ora 13:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *