Liga 2 / Dunărea învinge liderul Ligii a 2-a. Urmează: Dunărea – Farul, 7 decembrie

De Ziua Națională a României, Dunărea Călărași se impune cu 1 – 0 în fața celor de la UTA Arad. Autogolul lui Cristian Melinte a decis partida. 

”Poziţia din clasament nu reflectă valoarea reală a formaţiei antrenate de profesorul Pustai”, spunea înaintea partidei, Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA. Total de acord cu tehnicianul liderului Ligii a 2-a, UTA Arad. „Profesorul„ Cristian Pustai a luat, aproape de la „0„ o echipă care suferea din pricina retrogradării. A format un lot competitiv care, în anumite partide a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu candidatele la promovare. „Am mai spus faptul că noi am pornit mai greu acest campionat. Am plecat târziu în cantonament cu jucători care pe parcurs i-am pregătit… ne-am reunit târziu și am reușit să ne reorganizăm din mers. Eu sper ca acum suntem pe drumul cel bun, asta și cu ceva întăriri din iarnă. Avem nevoie„, a afirmat Cristian Pustai după meciul cu UTA Arad.

După victoria cu UTA, Dunărea Călăraşi ajunge la 26 de puncte şi urcă pe locul 11 iar în etapa a 21-a, a 2-a a returului joacă acasă cu Farul Constanța. Meciul este programat sâmbătă, 7 decembrie de la ora 12:00.

Dunărea Călărași – UTA Arad 1 – 0

►Dunărea Călăraşi: Krell – I. Sîrbu (Sabangeanu 90+1′), R. Crişan, Bg. Şandru (cpt.), Mendy – Rob. Boboc, Preoteasa (Ozcan 64′) – Ekollo (Ţenea 81′), Honciu, Marrone – Bg. Rusu
Rezerve neutilizate: Calancea – Ndiaye, Tudoran, Raiciu
Antrenor: Cristian Pustai

►UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, Bustea – Oct. Ursu, Lorenzi (Dam. Isac 80′), Hrezdac, Miculescu (Oroian 46′) – Cip. Rus (cpt.), Al. Ioniţă (Buhăcianu 64′)
Rezerve neutilizate: Bolboaşă – Deta, Vulturar, Andr. Gavrilă
Antrenor: Laszlo Balint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *