Liga 3 / Mostiștea Ulmu termină pe podium!

Revelația Ligii a 3-a din Seria a 2-a, Mostiștea Ulmu a reușit o performanță notabilă pentru o nou romovată și anume poziționarea pe podium la finalul turului. 

Echipa antrenată de Mihai Ionescu a avut un parcurs excelent în acest sezon. Ulmu, o echipă mare dintr-o cumună mică a reușit să obțină un rezultat de egalitate la Slobozia, liderul de toamnă al Seriei a 2-a. Mostiștea și-a creat și câteva ocazii, dominând partida dar nu a reușit să schimbe tabela. Meciul s-a încheiat la egalitate, 0 – 0 și Mostiștea a terminat pe 3 la două puncte de Afumați și trei de Slobozia. „Avem o echipă competitivă cu jucători experimentați. Am reușit să formăm, din mers un lot competitiv și rezultatele nu au întârziat să apară. Nu ne-am gândit că vom termina pe podium. Acest lucru ne dă mari speranțe dar avem și mult de lucru pe viitor. Sperăm să facem, împreună cu domnul director Vasile Tîrșolea și cu cei implicați în acest proiect un lucru pozitiv. Ne așteaptă un retur greu dar vom fi pregătiți 100%. Avem un lot competitiv la ora actuală cu jucători experimentați„, a spus antrenorul celor de la Ulmu, Mihai Ionescu.

Returul se anunță unul de foc. Formația patronată de Vasile Tîrșolea va juca în prima rundă a returului cu CS Afumați, singura echipă care a învins Ulmu în acest sezon. Ulmu și-a impus statutul de favorită la promovare și va încerca să atace Liga a 2-a. Antrenorul Mihai Ionescu spune că are în componență jucători cu experiență dar se mai gândește și la câteva transferuri. Mostiștea va beneficia și de un cantonament centralizat la Snagov în pauză de iarnă dar până atunci Moș Crăciun va fi generos cu fotbaliștii care activează pentru comuna din județul Călărași.

De menționat faptul că Mostiștea Ulmu este singura echipă din Județul Călărași care este finanțată numai din fonduri private. Celelalte echipe care evoluează în aceeași serie, Înainte Modelu și Agricola Borcea primesc un sprijin financiar substanțial din partea consiliilor locale dar și a Consiliului Județean Călărași. Înainte Modelu a terminat pe locul 5 turul cu 26 de puncte iar Agricola Borcea pe 11 cu 20 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *