Generalul în rezervă, Marian Stoica, noul Prefect!

Fostul comandant al Jandarmeriei Călărași, Marian Stoica este începând de ieri noul Prefect al Județului.

Avansat la gradul de General pe 1 decembrie 2016, Marian Stoica a afost  ani buni comandantul Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași. Generalul în rezervă s-a aflat și la comanda IJJ Argeș, acolo de unde a ieșit la pensie. Din 2017 este președintele Organizației Județene de Pensionari al PNL Călărași.

Din Ulmu de fel, Stoica este căsătărit și are doi băieți, unul dintre ei, Adrian președinte TNL, organizația municipală.

Generalul în rezervă, Marian Stoica îl înlocuiește pe Georgea Iacob. Acesta din urmă și-a dat demisia din funcția de Prefect la presiunea actualei puteri. Iacob este pesedist și a rezistat pe funcție fără să deranjeze pe nimeni. I se mai spune și „Busu„, asta datorită postărilor sale de pe Facebook despre starea vremii. În urma lui Iacob rămâne totuși o clădire în care ne arată neputința și nepriceperea sau poate delăsarea fostului prefect pentru o clădire plină de istorie a orașului Călărași. Un simbol lăsat în paragină aflat în ruină la doi pași de impozanta clădire a Primăriei Călărași dar și a Consiliului Județean Călărași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *