Iliuță candidează pentru un nou mandat la CJ dar tot nu-i pace sub măslini…

Vorba regretatului Sorin Danciu: „Tot nu-i pace sub măslini„. Vasile Iliuță va candida pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Călărași însă, din informațiile noastre, deocamdată,  nu este sigur și din partea cărui partid. 

Prima conferință de presă pe acest an susținută de președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță ne spune multe lucruri. Principalul aspect constă în faptul că Iliuță și-a asumat încă o candidatură la șefia CJ și a făcut acest anunț și public.

„Vreau să vă spun că voi candida pentru un al doile-a mandat de președinte și vă spun de pe acuma că voi câștiga. În ciuda unor discuții, provocări și bârfe. Astea toate sunt ale celor care au gestionat județul mai mult de 12 ani și le-a lăsat așa cum știți… încurcate și făcute praf, mai puțin pentru dezvoltare… „, a afirmat printre altele, Vasile Iliuță. Este clar că în acest moment, președintele CJ duce în continuare o luptă „la cuțite„ cu actualii colegi de partid. Principalul adversar este în continuare Răducu George Filipescu, senator de Călărași și fost președinte de CJ, dar și alții.

„Eu voi candida din partea PNL. Nu este dorința unuia sau a altuia, este dorința Biroului Permanent Național. Acolo se validează candidaturile și nu pe plan local. Se vor face și sondaje, nimeni nu va fi pe liste decât în urma unui sondaj, acestea sunt regulile. Partidul pune oamenii să candideze pe locurile eligibile. Dacă vor la Primărie, atunci voi candida acolo unde spune partidul„, a mai spus Vasile Iliuță.

Actualul șef al CJ ar avea prima șansă la Consiliul Județean, dar problema peneleului la Călărași nu este vreun adversar politic. PSD-ul pe plan local nu are forță iar Iulian Iacomi, cel mai îndreptățit să se bată cu Iliuță la CJ pare că nu ar avea nicio șansă.

Vasile Iliuță pare a fi singur în fața bătăliilor care vor urma pentru el. Chiar dacă este înconjurat de multe persoane în acest moment, poate rămâne singur pe „front„ în timpul luptelor pentru o nouă candidatură. Bătăliile au început deja…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *