Mihai Stroe, manager R&S Guard Security: „Investitțiile au ajuns la un nivel ridicat„

Ca urmare a necesarului pieței pentru securitatea privată care să asigure liniștea cetățenilor, Mihai Stroe a pus bazele societății R&S GUARD SECURITY, ce avea să devină peste ani una dintre firmele etalon din Călărași, dar și unul dintre principalii jucători de pe piața de specialitate. Compania este rezultatul muncii nucleului familial Mihai Stroe și Oana Stroe, soția sa, cei doi fiind ”vinovați” de succesul ce avea să vină peste ani.

Mihai Stroe, manager R&S Guard Security Călărași

De-a lungul timpului societatea a câștigat teren în fața competitorilor și, mai mult, a câștigat încrederea unor firme puternice cărora le oferă servicii specializate de securitate, companii care au un volum mare de afaceri, creditate ca fiind cele mai importante societăți din punct de vedere economic din județul Călărași, instituții publice locale dar și din județ.

„Deși pe piață erau și încă sunt multe societăți de profil, firma noastră a pus în aplicare experiența pe care a acumulat-o ca fost angajat al unei renumite firme de pază și împreună cu familia mea, am muncit pentru ridicarea standardelor societății noastre și pentru a da încredere beneficiarilor noștri,”, spune Mihai Stroe, directorul firmei R&S GUARD SECURITY Călărași.

Societatea a ajuns azi la un nivel ridicat fiind apreciată de toate societățile de profil de pe raza Călărașiului, cât si de firmele din afara județului.

„Societatea noastră a făcut investiții importante în acest segment de activitate unde se produc echipamente destinate dispeceratelor, centralelor antiefractie, toate fiind realizate prin comunicare GPRS, GSM, telefonie fixă sau sms-uri. Investițiile au ajuns la un nivel ridicat, fiind canalizate spre dotări moderne și mijloace specifice societăților de pază și protecție, precum și spre departamentul care se ocupă de echipamente electronice de îmbunătățire a activității de sesizare și recepție a evenimentelor în dispecerat„, a mai spus Mihai Stroe.

Contact  R&S GUARD SECURITY

Mobil: 0751 266 320

Tel/Fax: 0242 334 664

Dispecerat: 0755 060 717

Email: rsguardsecurity@gmail.com

Site: www.rsguardsecurity.ro

Adresa: Str.Nicolae Titulescu, Bl.L36 parter (spatiu Venus), Calarasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *