Tu știi ce mai face primarul tău? Cuza Vodă: Marius Cojocaru: „Avem multe proiecte în derulare„

Tu știi ce mai face primarul tău? „, este un reportaj marca: Ediția despre modul cum se cheltuiesc banii publici în localitățile din județul Călărași. În acest reportaj mergem la Cuza Vodă, acolo unde Marius Cojocaru, actualul edil a schimbat cu mult fața localității de când a preluat funcția de Primar.

Primăria Cuza Vodă a avut în derulare în ultimii 4 ani peste 15 proiecte. Actualul edil al comunei, Marius Cojocaru a afirmat pentru www.editia.eu faptul că își mai dorește încă un mandat în fruntea localității pentru a duce la bun sfârșit principalele obiective pe care le-a propus.
În acest moment avem peste 15 proiecte în ultimii 4 ani. Prin PNDL (Programul de Dezvoltare Locală) am avut reabilitarea dispenzarului uman, asfaltarea a 6.97 km. De străzi, construcția unei noi grădinițe și extinderea rețelei de iluminat„, a afirmat, Marius Cojocaru, primarul comunei Cuza Vodă.
Primăria a atras multe fonduri pentru dezvoltarea comunității locale. Astfel, reabilitarea dispensarului uman a costat 1.125.918 lei iar construcția grădiniței: 2.404.651 lei. Asfaltarea străzilor în Cuza Vodă au avut un buget de 7.502.765 lei iar extinderea rețelei de iluminat: 382.831 lei.
La unele dintre proiectele menționate mai sus, în special cele prin PNDL au avut loc întârzieri la plată pentru simplul motiv că nu au fost fonduri suficiente în cadrul ministerului de dezvoltare.
Pentru următorii ani avem multe proiecte pe care vreau să le realizez alături de consiliul local și specialiștii din primăria noastră. Asfaltarea drumului communal, înființarea unei rețele de internet, gratuit, reabilitarea căminului Cultural, extinderea stației de epurare dar și reabilitarea sediului primăriei sunt doar câteva dintre obiectivele pe care le-am propus. Vrem să construim și un Liceu tehnologic și mai avem mult de lucru în cee ce privește derularea proiectelor pe viitor„, a mai spus Marius Cojocaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *