PSD / Iulian Iacomi: “Toată lumea a strâns rândurile în jurul echipei de conducere”

Președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, a făcut în urmă cu doar câteva minute o declarație publică privind evenimentele din ultima perioadă.

Dragi prieteni,

În calitate de președinte apreciez că este necesar să exprim punctul de vedere privind o serie de informații care au apărut în presă în ultimele 24 de ore.
Din start doresc să îi urez lui Ciprian Pandea, un tânăr în care am crezut mulți la un anumit moment, succes în noul său proiect politic. Desigur, gestul său a dezamăgit extrem de mulți membri ai PSD şi, prin plecarea lui, a confirmat că în perioada mandatului său la Călăraşi organizația era demantelată din interior de chiar domnia sa.
În ceea ce priveşte lista pe care o vehiculează tânărul politician, cu vocație de trădător, în masa-media, vă asigur că lucrurile nu stau aşa cum crede el sau cum i s-a spus.
Am discutat cu primarii noştri, am discutat cu liderii de organizații, iar răspunsul lor este unul clar: toată lumea a strâns rândurile în jurul echipei de conducere, fapt pentru care le mulțumesc.
Mulțumesc public pe această cale şi preşedintelui nostru executiv, doamna senator Roxana Pațurcă, cea care a depus un efort substanțial pentru contracararea atacurilor mediatice şi politice lansate împotriva organizației noastre.
Doresc să amintesc tuturor membrilor şi simpatizanților organizației noastre, dar şi celor care ne atacă în aceste zile, un singur lucru: eu nu am pierdut niciodată o bătălie politică şi am de gând ca, alături de colegii mei din echipa de conducere a PSD Călăraşi, să aduc și de această dată victoria, prefigurând un nou profil economic la nivelul județului nostru, iar câștigătorii de fapt sa fie călărăsenii. Pentru că DA, am demonstrat că știm, vrem și se poate.

Călăraşiul îşi va recăpăta Demnitatea și Forța pe care o avea în cele mai bune vremuri ale sale. Aveți încredere!”

Preşedintele PSD Călăraşi
Iulian Iacomi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *