Liga 2 / Cristian Pustai: „Dacă în aceste 6 meciuri nu o să pierdem mai mult de un meci va fi bine„

Sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 12:00, Dunărea Călărași reia startul în Liga a 2-a, sezon 2019-2020. Echipa de pe malul Borcei va juca la Petrolul Ploiești.

Cristian Pustai, tehnicianul Dunării a declarat pentru site-ul oficial al călărășenilor (www.afcdunareacalarasi.ro) faptul că Petrolul este o echipă de primele locuri din clasament.

Petrolul este o echipă de tradiţie, este o echipă cu aşteptări, o echipă cu suporteri, o echipă care nu are răbdare. Pentru că puţini antrenori au beneficiat de o răbdare, de o continuitate, iar atunci când s-a întâmplat acest lucru au apărut şi anumite rezultate. Vorbesc de perioada asta, mai „contemporană”, să zic că, au mai beneficiat Răzvan Lucescu sau Cosmin Contra de momente în care Petrolul era o echipă de primele locuri, au câştigat Cupa, ulterior… Eu zic că e un club mare care aspiră îndreptăţit să revină în Liga I. Însă, se caută exact cu aţi spus. Se caută şi în acest campionat, au schimbat antrenorul, au schimbat, jucători. E un club care are un buget considerabil. Dar, până la urmă, în momentul în care se intră pe teren…„, a spus Pustai.

Profesorul a mai declarat că Dunărea nu pierde în cel puțin cele 6 meciuri care vor urma. „E drept că bugetul poate să facă o echipă de calitate dar eu, după cum am văzut seria de Liga a 2-a, echipele sunt destul de apropiate valoric. Chiar dacă este o discrepanţă între bugete, mie nu mi s-a părut să fie o diferenţă foarte mare între, să nu ne punem pe noi, să zic Ripensia şi Petrolul. Cel puţin prima parte unde avem 3 jocuri, iarăşi 3 jocuri stăm, şi un calup în care avem tot timpul două meciuri în deplasare şi unul acasă. Eu zic că dacă reuşim în aceste 6 meciuri, cum v-am zis sunt împărţite, unul e câştigat, în unul nu se pun punctele, eu aş zice că dacă în aceste 6 meciuri nu o să pierdem mai mult de un meci va fi bine„, a mai spus Pustai.

Dunărea se află pe locul 11 în Liga a 2-a cu 27 de puncte iar obiectivul este acela de a rămâne în acest sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *