Vor vota bugetul județului consilierii PNL? „Vulpița„ și-a băgat și aici coada.

Joi, 2o februarie, consilierii județeni se vor întâlni în plenul ședinței pentru a vota „proiectul de buget„ pentru Județul Călărași pe anul 2020. 

Ședința va fi una destul de spumoasă cu multe discuții dar și contre, datorită ultimelor „confruntări„ dintre actualul președinte al Consiliului Județean, Vasile Iliuță și senatorul supranumit „șpagă în chiloți„, Răducu Filipescu. În aceste condiții, bugetul județului nostru se află în impas și este aproape să nu fie aprobat chiar de unii consilieri ai PNL. Filipescu le-a transmis deja consilierilor PNL să nu „gireze„ cu votul lor bugetul pus în discuție de Vasile Iliuță.

Cel mai vocal va fi probabil Vasile Nedelcu, „omul de casă„ al lui Răducu Filipescu. Nedelcu a încercat să se „apropie„ de Iliuță anul trecut atunci când l-a rugat pe acesta să-i angajeze o cunoștință într-o instituție publică. Pentru că nu a avut succes, Vasile Nedelcu s-a reîntors la ușa lui Filipescu. Lucrurile sunt pe roze. Dacă peneliștii vor vota bugetul, riscă excluderea din partid. Pe lângă „oamenii„ lui Filipescu, mai sunt și cei din PSD. Abonații„ la lucrările publice și cei care „au mâncat la masa bogaților„ pe vremea când stăpân al județului era Filipescu.

În aceste condiții, călărășenii sunt cei care vor avea de suferit, așa cum s-a întâmplat și pe perioada celor mai bine de 12 ani în care la conducerea CJ-ului a fost Filipescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *