Oltenițeni, votați Petre Țone! Nu-l lăsați la greu!

Primarul aflat la al 2-lea, al 3-lea, al… nu mai știm al câte-lea mandat, Petrică Țone de la Oltenița s-a „hotărât„ să mai candideze încă o dată, categoric: „pentru a-și duce mai departe proiectele propuse„ :p

Publicația noastră a mai scris despre „proiectele„ grandioase ale primarului de la Oltenița. Ne-am cam săturat să scriem numai de rău. Vrem să-l ajutăm acum să-i face „capanie„ pe moca (virgulă) ca să mai câștige un mandat. Ne-am gândit și la un slogan, ultimul „emanat„ de primarul din Oltenița după câteva pahare de… pepsi să-i zicem.

„La noi în oraș nu ai cum să îți umpli timpul liber dacă nu ești…consumator de alcool!„ Are dreptate „iedilul„ pesedist, prieten cu nea Nicolicea, un deputat de pe la noi cu mandat de Călărași. Așa că: dragi oltenițeni! Facem un apel pe această cale! Ajutați-l pe nea Petrică să mai prindă încă un mandat. Mai are nevoie să dea o fuguță pe la Dubai, să mai spargă „nește ieuroi„ pe la păcănele, să mai dea niște terenuri pe la arabi (cu „bani„, normal) și ar mai fi dar ne oprim aici că deja ne-a dat o lacrimă și ne-a cuprins mila.

Ne-a cuprins mila de voi, oltenițenii care stau în frig, care mor de foame, de copilașii care se duc la școală și au wc-ul în fundu’ curții, de bătrânii umuliți la spitalul din Oltenița, de cei care abia își trăiesc traiul într-un oraș „ieuropean„ creat de Țone.

Mai dați-i un mandat!

Primarul care a șocat țara: "Dacă nu bei, n-ai ce să faci."

Publicată de Cronica Carcotasilor pe Sâmbătă, 22 februarie 2020

1 thought on “Oltenițeni, votați Petre Țone! Nu-l lăsați la greu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *