Nea Costel, drojdier, a aflat că s-a scumpit apa: „Dă-vă-n p… mea!„

Zilele trecute, Ecoaqua SA, operatorul de servicii, apă și canalizare în județul Călărași, a anunțat pe facebook că din 1 martie 2020 se scumește prețul utilităților, atât la apă cât și la canalizare. 

Toți internauții au sărit cu diferite comentarii pe pagina de facebook a celor de la Ecoaqua. Le-am înșirat și noi mai jos pe unele dintre ele dar am mers și mai departe. L-am contactat telefonic pe celebrul nea Costel! Nea Costel, drojdier care ne-a spus părerea lui despre acest subiect. „Dă-vă-n p… mea!„, și imediat ne-a închis telefonul. Nu am înțeles prea bine ce a vrut să ne spună domnia sa, poate că l-am deranjat cu ceva? Nici acum nu ne-am revenit și încercăm să bem un pahar cu… apă.

Am fi vrut să scriem despre primele de „nabab„ care s-au luat la Ecoaqua (Cezar Neagu știe!) și care încă se mai iau, de salariile „nesimțite„ de milioanele de „ieuro„ care se „sparg„ în bucăți ca să li se piardă urma la diferite proiecte… dar ne oprim aici pentru că nu am vrea, nu-i așa să-l supărăm iar pe nea Costel, drojdier.

 

Mai jos, comentariile internauților după ce Ecoaqua a anunțat scumpirile! 

Marius Stroe Multumim frumos! În sfârșit am intrat și noi in rândul Europei. Îmi era și rușine să-i spun prietenului din Germania cât de puțin plătesc la apă-canal. Acum parcă mai scoatem și noi capul în lume. Mulțumesc încă o dată! 🤗

A Marcel Fotea Huă jegoșilor
leprelor stati toata ziua si cereti bani ,si noi platim pierderire voastre pe retea🤬🤬🤬🤬🤬

Georgeta Mitran Dc nu spun 10 lei m cub?!!!

Savu Cornelia Rușine să vă fie. Atita scumpire cu salarii de mizerie în oraș.

Cazan Silvia Cita nesimțire 😡😡!! E apă plată 😠😡??!!

Andoniu Laurentiu Pentru ca suntem prosti

Samnava Tnsamnava Sa vă stea in gât . Atâta hoție, cu Dunărea lîngă noi , plătind de parcă suntem in Sahara

Mary Ion Cojocaru Baii handicapatilor ,nu este apa de izvor ,este apa reziduala a europei ,pentru ce mama dracului cereti atati banuti ,vi sau invechit autoturismele personale(firmei) ….???
Intreb si eu !
Si cu apa reziduala care ramane tot timpul in canalizari si nu se poate respira pe scara blocului sau sa opresti masina pe o gura de canal ,si tot din cauza unui ,,destept “,care a facut scurgerea in contra-panta ….!!!
‘Ti-ai dracului de nesimtiti !

Ana Maria Visan 🤬🤬🤬De parca era ieftină apa!😡😡😡
Faceti ceva si cu pierderile de apă pe care le plătim tot noi cei corecți!

Vasilica Simion Ne jumulesc astia..cum vor ei!!

Emil Cocica La pârnaie zdrentelor

Dorinela D. Nicoleta E apă vie? La banii ăștia??😡

Constantin Dumitra Domnilor de la ECOAQUA, oare nu era normal să MOTIVAȚI și să ARGUMENTAȚI creșterea tarifelor? De ce creșteți tarifele? Care sunt motivele?

Madalina-Mihaela Manea Mai avem puțin și o sa plătim factura la apă mai mare ca cea de la energie electrică…..

Ionut Mihai nesimtitilor, de unde dracu aduceți apa?????? ca Dunarea si Borcea sunt la botul nostru, nici aia de la munte care aduce apa cativa zeci de km dintr.un parau nu au preturile astea, hotilor, sunteti mana in mana cu consilierii care au aprobat mizeria asta, rusine

Valeria Raicu Slobozia ia apa de la Călărași ,dar plătesc mai puțin decât noi Calaraseni. Suntem prosti cu toții.

Ionut Dalgaru Cezarica ne dai apă plată și noi nu stim?

Petronel Bucur Ce face CURTEA DE CONTURI?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *