Astăzi, George Naghi, fostul patron de la Aldis ar fi împlinit 68 de ani

George Naghi / Aldis

Patronul firmei de mezeluri Aldis, George Naghi, a murit pe 7 august 2011 câd se afla într-o ambarcațiune cu motor pe brațul Borcea. În ambarcațiune se mai afla și soția lui George, Alina Naghi care a scăpat cu viață din această tragedie.

A lăsat o avere impresionantă!

George Naghi (Bozgoru) a pornit afacerea care în anii trecuți a inregistrat vanzari de 70 de milioane de euro împreună cu sotia sa, Alina, la începutul anilor 1990, cei doi fiind proprietarii firmei. Firma Aldis reprezenta o investiție de circa 70 de milioane de euro, având o capacitate de aproximativ 150 de tone de produse pe zi. Aldis Călărași a fost al treilea mare jucător de pe piața procesatorilor de carne din România, cu afaceri de 97,6 milioane euro în 2010. Naghi mai deținea peste 2.000 de hectare de teren agricol și ferme de oi și de vite.

Potrivit Ziarului Financiar, grupul Aldis a fost format din companiile Aldis (cu activități în abatorizare, producție mezeluri, semipreparate și ready meal), Aldis AP (agricultură, zootehnie, agroturism, alimentație publică) și Campis (construcții). Prin intermediul companiei Aldis AP, Naghi mai deținea în Călărași o pensiune de 30 de camere și un alt restaurant în localitatea Drajna. În cadrul companiei Aldis lucrau în trecut peste 1.200 de angajați.

George Naghi își doarme somnul de veci în Cimitirul Sfântul Gheorghe din Călărași, acolo unde familia sa i-a ridicat un adevărat altar. Compania este condusă acum de Alina Naghi, soția fostului miliardar și este singura firmă din Călărași care se implică în acțiuni caritabile pentru societatea locală.

George Naghi / Aldis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *