Se construiește un heliport în parcarea de la spitalul din Călărași

La inițiativa primarului Daniel Ștefan Drăgulin, în urmă cu aproximativ o lună, specialiști în aeronautică au venit la Călărași pentru a indica o soluție potrivită, ca locație, pentru amenajarea unui heliport. S-a propus terenul parcării de lângă spital, s-a realizat o vizită la fața locului, unde a fost convocat și președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Potrivit specialiștilor, parcarea de lângă spital, care aparține domeniului public al municipiului Călărași, se pretează pentru construcția unei parcări supraterane pe care să fie amenajat heliportul.

S-a stabilit ca demersurile să se realizeze printr-o asociere Primărie-Consiliul Județean, în acest sens în bugetul local al municipiului Călărași pe anul 2020 fiind inclusă linia bugetară pentru documentația necesară. Primarul Daniel Ștefan Dragulin va iniția și un proiect de hotărâre care să fie supus votului consilierilor locali pentru aprobarea asocierii menționate, asociere care să prevadă construcția heliportului de către ambele instituții!

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *