Mădălina Obadă, candidata PNL la Primăria Fundulea! „Împreună vom câștiga!„

Mădălina Obadă, candidata PNL la Primăria Fundulea!

Mișcări de „trupe„ pe „frontul„ de la Fundulea! Partidul Național Liberal Călărași, are un candidat puternic la Primăria orașului din Fundulea!

Este vorba de Mădălina Obadă, femeie de afaceri din orașul Fundulea. „Adeziunea„ a fost semnată după mai multe negocieri la PNL, un partid care a pierdut de fiecare dată alegerile la Fundulea, un oraș sub dominația PSD. Dorel Dorobanțu, actualul Primar nu mai candidează pentru funcție, în locul său urmând să intre în cursă chiar fiul său.

Inițial, Mădălina Obadă și-a depus candidatura din postura de independent cu șanse mari să preia în acest an după alegerile locale funcția de Primar. În acest moment, șansele Mădălinei Obadă au crescut, mai ales că are în spate un partid puternic, PNL.

„Da! Așa este! Voi candida din partea PNL! Sun sigură că vom câștiga alegerile. Vom avea o luptă grea dar împreună vom câștiga! Trebuie să ieșim din această mocirlă în care am fost atâția ani la Fundulea! Avem multe proiecte pe care le vom pune în practică și sunt convinsă că cetățenii orașului vor vota o femeie puternică!„, a spus în exclusivitate pentru editia.eu, Mădălina Obadă.

Mădălina Obadă are și o pagină de Facebook unde își va lansa noile proiecte pentru orașul Fundulea dar și unde spune cum s-a „vandalizat„ bugetul orașului sub „domnia„ lui Dorel Dorobanțu, PSD.

434 miliarde lei vechi (cca 2,3 milioane euro /an) au fost prevazuti in bugetul orasului Fundulea in ultimii 4 ani. Tinand cont de situatia localitatii noastre, ce parerea aveti despre cum s-au cheltuit acesti bani?#bugetFundulea #primariaFundulea #fundulea #Obada #MadalinaObada #locale2020 #AlegeriLocale #AlegeriLocale2020

Publicată de Madalina OBADĂ – candidat primărie Fundulea pe Joi, 6 februarie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *