Liga 2 / Ripensia – Dunărea 1 – 1 / Cristian Pustai: „Nu vedeţi cum arată un teren pentru o echipă de Liga 2„

Trupa lui Cristian Pustai a terminat la egalitate, scor 1 – 1 pe un teren execrabil la Timișoara cu Ripensia.

Tehnicianul Dunării, Cristian Pustai a afirmat după egalul de la Ripensia că a fost nevoit să schimbe de mai multe ori sistemul de joc din cauza suprafeței de joc. Georgian Honciu a egalat în minutul 70 iar Dunărea se menține pe poziția a 12-a cu 31 de puncte.

”Cu siguranţă ar fi fost altfel de meci. Am abordat acest joc la victorie, am schimbat de vreo trei ori sistemul în timpul său, ca să venim cu jucători de atac. Am început cu doi atacanţi, am vrut să avem viteză în benzi. În minutul 68 am riscat, l-am introdus şi pe Bawab, am rămas din nou într-un singur închizător. Dar, eu cred că dacă terenul era bun, era altceva”, a spus Cristian Pustai.

Antrenorul echipei de pe malul Borcei a mai afirmat faptul că este dezamăgit de condițiile de la partida cu Ripensia.

 ”Sunt cele mai mici vestiare, cred că au fost vestiare de copii, şi au fost două unite cu o uşită, au spart un zid. Timişoara e un oraş important al ţării şi te doare sufletul când vezi şi ce puţină lume e la meci. Unde a fost oraşul acesta şi ce a ajuns. Nu ştiu de ce. Din păcate, multe echipe de tradiţie din Ardeal nu mai au susţinere. Fără susţinere, e greu să ţii o echipă de fotbal, cu toate că fotbalul este un fenomen social şi bazele ar trebui să le facă primăriile, pentru că sunt efectiv pentru oamenii din oraş. În alte ţări, aproape an de an apare un stadion nou, un teren pentru copii, echipa oraşului. Noi cerem foarte mult, dar la bază nu avem teren de joc. Nu vedeţi cum arată un teren pentru o echipă de Liga 2, căreia dacă trebuie să îi zici numele, te ridici în picioare. E jalnic!”, a mai adăugat Cristian Pustai.

Etapa următoare, a 25-a, Dunărea va sta pentru că Sportul Snagov s-a retras din campionat.

Meciul de fotbal dintre Ripensia Timisoara si Dunarea Calarasi, contand pentru etapa 24 din Liga a 2-a, disputat sambata, 7 martie 2020, pe terenul Electrica din Timisoara. SEBASTIAN TATARU/ MEDIAFAX FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *