Roxana Pațurcă: “Vă îndemn să vă informați doar din surse oficiale și să rămâneți calmi”

Roxana Pațurcă, Senator PSD Călărași

Roxana Pațurcă, senatoarea PSD Călărași, a transmis un mesaj pe Facebook în care le cere călărășenilor sa de-a dovadă de unitate în aceste momente de cumpănă.

“Dragii mei călărășeni,
Începând de mâine, în România va fi decretată #starea_de_urgență! Fără să minimalizez gravitatea situației în care ne aflăm datorită extinderii epidemiei cu virusul Covid-19, vreau să fac un apel la #solidaritate și #înțelegere. Trebuie cu toții să facem totul pentru ca regulile impuse de autorități să fie respectate, pentru a ne proteja atât pe noi, pe familiile noastre, dar și pe ceilalți români. Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de #unitate.
Starea de urgență anunțată de președintele Iohannis nu trebuie să creeze #panică. Este doar o măsură care permite autorităților să ia măsuri mai rapide, fără ca aceasta să însemne o agravare a situației din România.
Trebuie să avem #încredere în autorități, să ne comportăm responsabil și să nu intrăm în panică. În astfel de momente, panica și dezinformarea sunt cel mai mare dușman.
Vă îndemn să vă informați doar din surse oficiale și să rămâneți calmi!
Și nu uitați dacă vă pot ajuta cu ceva vă rog să nu ezitați sa-mi cereți sprijinul.
Fie ca Dumnezeu să ne ajute să depășim cu bine aceste momente dificile!
Vă doresc sănătate tuturor!!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *