Drăgulin: “Doar impreună putem reuși!”

Primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin a transmis un mesaj pe Facebook în urmă cu câteva minute.

Dragii mei,
Situația în care ne aflăm este nouă, este despre fiecare dintre noi, este despre grija pentru cei de lângă noi, pentru părinți și bunici.

⚠️Evitați să ieșiți din casă, daca nu este imperios necesar, grija față de cei dragi o manifestăm, in această perioadă, prin evitarea contactului și întâlnirea cu aceștia.
Parinții și bunicii îi protejăm asigurându-ne că nu duc lipsa de cele necesare, dar fără a intra in contact direct cu aceștia.

⚠️Îmi vin tot mai des semnale legate de faptul că, încă, unii dintre noi nu iau în serios situația în care ne aflăm cu toții si continuă activitățile normale care, până acum nu reprezentau un pericol: statul in zone aglomerate, discuțiile în fața blocului sau întalniri în parcuri sau în zonele de recreere.
Trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, iar distanțarea socială este soluția.

⚠️Vreau să întelegeți că îmi doresc, la fel ca noi toți, să trecem cu bine peste această încercare, iar când pericolul va fi trecut să putem să revenim la viața și obiceiurile cotidiene făra regretul de a nu fi făcut tot ce a ținut de noi pentru a fi în siguranță. Doar impreună putem reuși!

⚠️⚠️Pentru situațiile in care observați nerespectarea legii privind locuitori ai municipiului care deși sunt declarați izolați la domiciliu sau au sosit în țară din zonele considerate periculoase, nu ezitați sa anunțati aceste lucruri la numărul unic de urgență 112, Poliția Locală, trecând pe toată durata stării de urgența, în subordine Ministerului Afacerilor Interne.

⚠️Vă rog respectați regulile de igienă, de conduită socială si indicațiile autoritățile.

🔳 Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați.

🔳 Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde, după orice contact cu o suprafață potențial contaminată.

🔳 Evitați, cu prioritate, expunerea persoanelor în vârstă (peste 65 de ani) și a celor cu imunitate scăzuta în zone aglomerate sau zone cu trafic intens de persoane”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *