Exclusiv! Românul rămas blocat în insulele Galapagos este călărășean!

Dan C. în vârstă de 34 de ani a rămas blocat în insulele Galapagos din cauza restricțiilor impuse datorită Covid-19. Publicația noastră a aflat că Dan este un om de afaceri din Călărași și l-am contactat pentru a sta de vorbă cu el. 

Dan C. a plecat într-un concediu la începutul lunii februarie a.c. cu destinația Columbia. Nu a știut ce va urma iar apoi el și-a continuat vacanța ajungând în insulele Galapagos. „Am fost în Columbia cu o columbiancă dar de acolo am venit singur în Galapagos ca să fac scufundări„, ne-a spus Dan C.

Omul de afaceri stă la un hotel de 5 stele și spune că până acum nu a luat legătura cu autoritățile române. În același hotel mai sunt aproximativ 72 de turiști printre care o parte din familia regală din Danemarca „Nu am luat legătura cu autoritățile, au probleme mai importante de rezolvat, eu sunt foarte bine„, ne-a transmis Dan care ne-a mai spus că: „nu vreau să mă întorc acasă ținând cont de situația care e pe acolo, chiar îmi place aici, e liniște și pace. Aș rămâne o viață aici… parcă sunt într un film… :)) „.

Călărășeanul ține legătura cu familia sa și spune că îi pare rău că nu poate fi alături de ei. „Familia e bine… dacă eu sunt bine, ei sunt fericiti, la fel și invers. Îmi pare rău că nu pot să fiu alături de ei în momentele astea dar nici dacă aș vrea nu aș putea, fiindcă nu se mai zboară câteva săptămâni bune de acum încolo„, a spus Dan în exclusivitate pentru www.editia.eu.

Vezi aici video cu omul de afaceri în insulele Galapagos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *