Achiziții noi la spital / Iliuță: “Facem tot ceea ce este nevoie ca județul nostru să fie cât mai puțin afectat”

Consiliul Județean Călărași cumpără echipamente pentru Spitalul Județean Călărași în valoare de 4 milioane de lei, suma care a fost aprobată astăzi, în ședința de consiliu județean pentru achiziționarea de aparatură medicală de strictă necesitate în această perioadă de criză.

Anunț cetățenii că suntem alături de ei și de cadrele medicale din unitățile spitalicești.

De aceea, pentru o triere corectă, fără a pune în pericol alți oameni, vom cumpăra un laborator modular- biologie moleculară care va face pe zi peste 450 de teste COVID- 19.
Acesta va fi amplasat în fața spitalului, reușind astfel o securizare a medicilor, asistenților și a întregului personal.

“Rog călărășenii să respecte recomandările Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Călărași, coordonat de domnul prefect Marian Stoica și îi asigur că facem tot ceea ce este nevoie ca județul nostru să fie cât mai puțin afectat. Anunț cetățenii că suntem alături de ei și de cadrele medicale din unitățile spitalicești.

De aceea, pentru o triere corectă, fără a pune în pericol alți oameni, vom cumpăra un laborator modular- biologie moleculară care va face pe zi peste 450 de teste COVID- 19.
Acesta va fi amplasat în fața spitalului, reușind astfel o securizare a medicilor, asistenților și a întregului personal”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului județean Călărași.

CJ Călărași – achiziții:
🔴19 aparate de ventilație mecanică

🔴16 monitoare ATI funcții vitale

🔴15 injectomate

🔴 2 aparate de ventilație mecanică pentru transport

🔴 1 aspirator mobil de secreții

🔴10 paturi motorizate de terapie intensivă

🔴 2 infuzomate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *