Un tânăr aflat în carantină la Călărași: “Vreau să le mulțumesc celor de la DSP!”

Ciobanu P., un tânăr din Călărași aflat în carantină timp de 14 zile a scris pe contul său de socializare cum a trecut peste măsurile luate de autorități.

Acesta a povestit, aflat în carantină într-o locație din Călărași, faptul că a avut parte de un tratament foarte bun oferit de cei de la Direcția de Sănătate Publică Călărași.

” Mai am o zi și termin carantina!!! Vreau sa mulțumesc din suflet celor de la DSP Călărași și în special domnului Director Cesar Rădulescu și tot personalului din echipa sa!!! Oameni super profesioniști, eu am fost carantinat la (…). Va asigur prin propria mea experienta care am avut-o aici ca tot staful DSP Călărași s-a comportat cum au putut mai profesional cu noi cei care am trebuit sa stam în carantina (fel și fel de comportamente și poziții sociale de oameni în primul rand),, ei ma refer la cei ce și-au pus sănătatea în pericol dacă cineva erea pozitiv” au fost mereu prezenți și au încercat sa rezolve cerințele noastre!!! Din fericire cât am stat eu 14 zile nimeni nu a fost pozitiv la testul covid. Condiții foarte bune… s-au dat toate produsele de igiena personala de care aveam nevoie, camerele sunt curate perfect funcționale cu apa calda, căldură etc. Mai vreau sa mulțumesc celor cu care au colaborat DSP pentru asigurarea meselor zilnice în număr de 3 pe zi apa etc Mâncarea Foarte Bună!!!FELICITĂRI DSP CĂLĂRAȘI!!!”, a scris Ciobanu P. pe pagina sa de Facebook.

La nivelul județului Călărași sunt doar 5 persoane infectate cu Covid-19.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *