La Oltenița este dezastru! Petrică amenință medicii din spital!

Petre Țone, Oltenița

Primarul din Oltenița, Petrică Țone a început să amenințe medicii din spitalul municipal și recunoaște că situația este gravă!
Zilele trecute, Petre Țone afirma într-o publicație locală faptul că nu este pregătit pentru această pandemie.
”Pot să afirm cu durere în glas că nu suntem pregătiți pentru acest coronavirus. Nu avem tot ce ne trebuie. Nu avem măști, nu avem combinezoane, nu avem decât două aparate de ventilare la ATI. Este total insuficient!„, spunea primarul Petre Țone
Ca să suplinească aceste lipsuri, dar și multe altele, datorate incompetenței dumnealui, Țone a recurs la o „strategie„ ieftină, tipică pentru oamenii politici. A „aruncat„ pisica la medicii din spital cei care sunt în prima linie și luptă cu această pandemie. A acuzat-o pe doctorița Ioana Pătrău din spitalul Oltenița pentru faptul că este „inconștientă„ și că din cauza ei ar fi fost depistat pozitiv un medic rezident.
Reacția doctoriței nu a întârziat să apară. Conform publicației Oltenițainfo.ro, doctorița Ioana Pătrău a venit cu un drept la replică. Medicul explică situația de fapt și spune că atât domnia sa cât și medicul rezident au respectat toate regulile impuse pentru a bloca răspândirea acestui virus.
„Primăria Oltenița nu a respectat ORDONANTA MILITARA 7 ART 16 prin care era obligată să pună la dispoziția personalului medical spații de cazare. Eu nu am fost contactată nici de spital și nici de primărie să merg într-un spațiu de cazare nici până astăzi, la data la care scriu aceste rânduri, deși am făcut o solicitare către spital încă din 1 aprilie. Locația unde mă aflu, a fost pusă la dispoziție de către proprietar nu de primarie sau spital.
Așa cum își începe interviul dl primar ”Zilele acestea vom primi și măști și combinezoane”…. este o recunoaștere clară a lipsei echipamentelor de protecție din spital la data interviului 6 aprilie 2020. Pentru orice lămuriri vă stau la dispoziție la tel 0765 401 985. IOANA PĂTRĂU”.
Contactată de publicația noastră, Ioana Pătrău ne-a confirmat cele menționate mai sus și a mai afirmat că Petre Țone a trecut la amenințări. „Nu este adevărat ce spune domnul primar. Am și venit cu argumente despre asta. Mai multe nu am de spus doar că am primit și amenințări!„, a mai spus Ioana Pătrău pentru editia.eu.
La spitalul din Oltenița situația este scăpată de sub control! Management-ul dezastruos, cauzat de incompetența unor oameni puși politic de edilul din Oltenița la conducerea spitalului va avea un efect negativ asupra populației.

Citește și: Nea Petrică e vedetă! A ajuns cu „realizările„ sale la „România, te iubesc!„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *