Când faci bine, te faci bine! Gip Călărași face donații pentru cadrele medicale

În această perioadă foarte dificilă pentru noi toți, este foarte important să fim uniți și să ne ajutăm comunitatea locală. Gip Călărași, o firmă de producție publicitară a decis să-și reorganizeze activitatea și să vină în sprijinul celor care luptă cu virusul Covid-19. 
Gip Călărași a început producția de viziere la un preț acceptabil dar a venit și în sprijinul cadrelor medicale. O parte din aceste produse au ajuns, gratuit la spitalele din țară dar și din Călărași.
„Cu asta ne ocupăm! Facem producție publicitară! Viziera este un produs de protecție al feței atât de necesar in aceste zile ! Am gândit o vizieră ușoară din pvc rigid, transparent, materiale pentru exterior, rezistente care se poate dezinfecta și refolosi, cu un mesaj care să ne mențină pozitivi, iar prețul de vanzare să fie unul accesibil fiecăruia!
Personalului medical din oraș le donăm! Voi aveți grijă de noi, noi avem grijă de voi!„, a fost mesajul celor de la Gip Călărași pe pagina lor de facebook.
În spatele acestor donații se află Nicoleta Dănuleasa, o femeie de afaceri care reușește să aducă un sprijin împreună cu echipa sa. „Ei sunt eroii mei! Astăzi (nr. ieri) am început ziua de lucru cu zâmbet, voioșie și bună dispoziție. Înconjurați de stickerele personajelor din desene animate am lucrat vizierele pe care le-am donat copiilor si cadrelor medicale din Spitalul Marie Curie – Budimex. Să ne vedem sănătoși!„, a scris pe pagina de socializare Nicoleta Dănuleasa, administratorul SC Gip SRL.
Echipa, SC Gip Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *