Nicoleta Dănuleasa: „Pentru mine și echipa mea, acestea sunt momente încărcate de emoție„

În aceste momente dificile prin care trece societatea noastră este foarte important să dăm dovadă de omenie și să venim în sprijinul semenilor nostril. Viața ne-a demonstrate că doar în acest fel putem să trecem mai ușor peste anumite greutăți. Dată fiind situația prin care trece România în această dificilă perioadă cauzată de Covid 19 mulți dintre antreprenori au venit în sprijinul celor ce se află în linia întâi în lupta cu noul coronavirus. S-au donat sume importante de bani, dar și echipamente sanitare atât de necesare pentru ca românii să treacă mai ușor peste aceste momente grele.

La Călărași, una dintre societățile care imediat au sărit în ajutorul cadrelor medicale este SC Gip SRL, firmă condusă de Nicoleta Dănuleasa. Pe timp de pandemie, această societate în care lucrează o mână de oameni inimoși a reușit să confecționeze și să donezez o serie de produse foarte necesare în acest moment și care au ajuns la cadrele medicare de la Călărași, dar și din țară.

Mulțumim din suflet GIP-Călărași pentru donația făcută către clinica nou născuți din Tg. Mureș! Doamna manager sunteți un om deosebit, inimos și empatic cu cei în suferință!”, așa sună unul dintre sutele de mesaje pe care le primește Nicoleta Dănuleasa, ca urmare a gestului echipei pe care o conduce.

Într-un interviu acordat site-ului editia.eu, managerul Gip SRL ne mărturisește că la această firmă lucrează o ”adevărată familie„ și că, deși trecem printr-o perioadă critică în care multe societăți comerciale și-au închis porțile și au trimis oamenii acasă, ea a reușit să angajeze personal nou.

Ediția: Firma Gip se alătură celorlalte societăți care fac donații. De ce?

Nicoleta Dănuleasa: „Este normal ca în situatii de criză să fim solidari, să ne pese de semenii nostri, să ajutăm cu tot ce putem. Întotdeuna, antreprenori responsabili, care știu din activitatea lor cotidiană cât de mult înseamnă ajutorul la momentul potrivit, sunt în prima linie și susțin donațiile. Nu ar trebui să fie un fapt ieșit din comun, ci o normalitate.

Cum a fost gestul dvs de omenie văzut, atât de comunitate cât și de cei cărora le-a fost adresat?

N.D.: Privind retrospectiv, când am ajutat cu aceste donații cadrele medicale, am făcut-o spontan, ca un gest firesc, fără a mă gandi cum ar fi văzut. Era o necesitate imediată și am acționat. Comunitatea este cea care poate răspunde la o asemenea întrebare…

La firma dvs formați o adevărată familie. Acest aspect reprezintă un atuu în mediul de afaceri?

N.D: Eu asta fac de mulți ani… Construiesc o echipă. O echipă bazată pe respect, prietenie și unitate. Iar atunci când echipa se bazează pe asemenea principii, lucrurile se petrec ca într-o familie iar performanța nu întârzie să apară. Da! Toate astea sunt atuuri pentru mediul de afaceri.

Unde vedeți firma dvs. la finalul acestei crize?

N.D.: Acolo unde ar fi fost și fară această criză. În top! Avem planuri de dezvoltare și investiții. Și dacă suntem sănatoși le vom continua și implementa. Am o echipă tânără, dinamică cu idei, creativi și cu siguranță vom avea succes.

În aceste vremuri, să le spunem tulburi, firma Gip a facut angajări. Cum reușiți să dați de muncă?

N.D.: Da. Am făcut angajări. Pare paradoxal atunci când marea majoritate închid sau intră în somaj tehnic la S.C. GIP S.R.L. angajăm. Dacă știi să vezi oportunitățile, chiar și în criză, să transformi dezavantajele din teren în avantaje, să te adaptezi, să te reinventezi, să accepți schimbarea și să acționezi poți reuși.
Am văzut nevoia din piață și am creat aceste materiale de protecție. Pentru a face față cererii am crescut capacitatea de producție și am angajat personal suplimentar.

Vedeți toată această activitate pe care o desfășurați, măi ales în această dificilă perioadă, că o binecuvântare?

N.D.: Activitatea pe care o desfășurăm în această perioadă dificilă o văd ca pe o normalitate. Ne-am luat toate măsurile de siguranță și lucrăm, facem exact ce făceam înainte de pandemie, cu aceeași dăruire și pasiune. Așa cred că ar fi normal să se procedeze în întreaga economie națională. Doar așa putem trece mai ușor această perioada dificilă! Pentru mine și echipa mea, acestea sunt momente încărcate de emoție. Și prin ceea ce facem ne dorim să dăruim emoție. Cu emoție sunt încărcate, de exemplu, vizierele imprimate cu personaje din desene animate. Acestea au fost create special și donate medicilor ce lucrează cu cei mici, cu copiii noștri, medicii de la Budimex.

Site- Gip Călărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *