Care criza?! Investiție importanta la Calarasi

Oamenii de afaceri asteapta revenirea la normal pentru a putea sa puna pe picioare economia locala.

Calarasi! Calarasi! Mai mult praf decat oras! Nu prea mai e asa! Lucrurile incep sa se schimbe, iar zona asta incepe sa devina atractiva pentru mediul de afaceri. Un proiect important urmeaza sa intre in derulare in acest an, valoarea investitiei fiind una impresionanta.

In Municipiul Calarasi, compania Cat Courier urmeaza sa investeasca 550.000 de euro intr-o hala de depozitare ce va fi pozitionata pe Varianta Nord, la numarul 49. La aceasta adresa se vor amenaja doua cladiri pe cate doua niveluri fiecare. Suprafata utila construita va fi un pic peste 1.000 mp, in vreme ce intreaga curte va avea 8.000 metri patrati. Vor exista birou, o spalatorie auto, un service si o mica parcare. Proiectul va demara in a doua jumatate a acestui an si trebuie sa fie gata cel tarziu la 1 aprilie 2021.

Investitii importante era programate si in agricultura. Insa interzicerea exportului de cereale si seceta din aceasta primavara au adus un val de ingrijorare in randul fermierilor. Productia va fi una mica, iar pretul oferit de marii jucatori de pe piata va fi unul derizoriu din cauza faptului ca marfa nu va mai pleca peste hotare. Vor avea de castigat doar cei care detin spatii pentru depozitare si nu simt in ceafa presiunea creditorilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *