Oltenita, cea mai frumoasa localitate din judet

Parcul Central din orasul condus de catre Petre Tone (PSD) ii incanta pana si pe cei mai mari dusmani ai primarului din Oltenita.

Contestat de unii si apreciat de cei multi pentru ca a redus datoriile si a facut eforturi evidente pentru revitalizarea spitalului, a sportului si a culturii, Petre Tone (70 de ani) si-a pastrat un loc in istorie datorita faptului ca a realizat cea mai importanta investitie din istoria post-decembrista a Oltenitei.

A construit Casa de Cultura cu 4 milioane de euro. O cladire senzationala, realizata exclusiv din fonduri guvernamentale, pe care nu doar ca o admira toata lumea, dar au ajuns oamenii sa intrebe in stanga si in dreapta cand va avea loc inaugurarea. Ceea ce este si normal din moment ce amatorii de teatru si filme s-au vazut nevoiti ca ani de zile sa faca naveta la Bucuresti.

Progresul Oltenitei in cei opt ani de mandat ai lui Petre Tone este unul evident. Spitalul era in moarte clinica, iar sportul inexistent. Casa de Cultura este situata in Parcul Central, pe care acelasi primar l-a transformat intr-o bijuterie. S-au reasfaltat aleile, lucru care nu s-a mai intamplat de pe vremea lui Ceausescu, s-au schimbat bancile, s-au amenajat locuri de joaca, iar spatiile verzi s-au transformat in locuri pe care localnicii nu se mai satura sa le admire. Cu siguranta, Oltenita este acum cea mai frumoasa localitate din judetul Calarasi.

Ce mai urmeaza? Investitii si iar investitii. Toate avand ca scop cresterea calitatii vietii in Oltenita. Ce vor localnicii? Asfaltarea strazilor de la periferie, lucru care va fi gata de curand, imbunatatirea conditiilor din Spitalul Municipal, schimbarea la fata a centrului orasului. Tone sigur nu e cel mai bun orator, dar sigur este cel mai bun primar pe care si-l pot permite oltenitenii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *