Oltenita, cea mai frumoasa localitate din judet

Parcul Central din orasul condus de catre Petre Tone (PSD) ii incanta pana si pe cei mai mari dusmani ai primarului din Oltenita.

Contestat de unii si apreciat de cei multi pentru ca a redus datoriile si a facut eforturi evidente pentru revitalizarea spitalului, a sportului si a culturii, Petre Tone (70 de ani) si-a pastrat un loc in istorie datorita faptului ca a realizat cea mai importanta investitie din istoria post-decembrista a Oltenitei.

A construit Casa de Cultura cu 4 milioane de euro. O cladire senzationala, realizata exclusiv din fonduri guvernamentale, pe care nu doar ca o admira toata lumea, dar au ajuns oamenii sa intrebe in stanga si in dreapta cand va avea loc inaugurarea. Ceea ce este si normal din moment ce amatorii de teatru si filme s-au vazut nevoiti ca ani de zile sa faca naveta la Bucuresti.

Progresul Oltenitei in cei opt ani de mandat ai lui Petre Tone este unul evident. Spitalul era in moarte clinica, iar sportul inexistent. Casa de Cultura este situata in Parcul Central, pe care acelasi primar l-a transformat intr-o bijuterie. S-au reasfaltat aleile, lucru care nu s-a mai intamplat de pe vremea lui Ceausescu, s-au schimbat bancile, s-au amenajat locuri de joaca, iar spatiile verzi s-au transformat in locuri pe care localnicii nu se mai satura sa le admire. Cu siguranta, Oltenita este acum cea mai frumoasa localitate din judetul Calarasi.

Ce mai urmeaza? Investitii si iar investitii. Toate avand ca scop cresterea calitatii vietii in Oltenita. Ce vor localnicii? Asfaltarea strazilor de la periferie, lucru care va fi gata de curand, imbunatatirea conditiilor din Spitalul Municipal, schimbarea la fata a centrului orasului. Tone sigur nu e cel mai bun orator, dar sigur este cel mai bun primar pe care si-l pot permite oltenitenii.

 

3 thoughts on “Oltenita, cea mai frumoasa localitate din judet

 1. nu aleile s-au mai asfaltat,cind viceprimar era dl.ing.Matei,un om tot la fel de gospodar ca si actualul primar…..trebuie sa respectam adevarul

 2. Of dar și câți bani s-au mai băgat în firmele de casă ale primarului Petre Țone… Statuia aia din parca care a distrus monumentul Eroilor (ca tot vorbim de cultura) a costat aproximativ 12 miliarde lei vechi. 12 Miliarde fraților pentru o statuie în locul unui monument istoric.

  E plin parcul ala de băncuțe cu 3 scânduri si 2 fiare la 600 RON bucata.
  Bani cheltuiți pe flori ce au costat zeci de mii de euro doar în ultimul sau mandat.

  Să nu mai vorbim ca nea Petrică a găsit o chichița ca să mute ziua orașului de pe 23 aprilie pe 13 aprilie când este și ziua lui de naștere.

  Nici cu fostul primar Milescu nu îmi e rușine dar nu mai stau acum sa enumăr cât s-a furat și atunci în perioada aia.

 3. Indiferent cine este primar trebuie sa ii dea i fața frumoasă orașului, dar asta nu inseamna ca nu mai sunt si alte priorități care sunt mult mai benefice decât panselutele de 30 mii€…
  Asadar, spitalul inca este in moarte clinica pentru ca nu s-a investit aproape mai nimic din pacate, cateva săli si o secție etc.
  Spitalul trebuia sa fie prima prioritate ca orașul este imbatranit deja si sa nu uitam ca toate urgențele pleaca la Bucuresti, plus multe altele care trebuiesc puse la punct adica luat de la zero ca e jale ce e in spital focar de infectie clar!
  Asa ca prea mult îl laudati, poate sa zbătut sa faca ceva dar a gresit cu incestitiile inutile gen statuie de sute de mii de € in loc sa opteze pentru fonduri benefice cetatenilor acestiu oraș mulți nu au nevoie de statui chiar daca au si ele rolul lor frumusete, istorie etc. Dar acolo era deja un monument istoric.
  Acum daca tot s.a batut cu pumnul in piept ca a facut ceva sa vedem câți turisti care debarca in portul oltenița vot vizita casa de cultura si statuia.
  Nu este nimic amenajat ca sa atragi acesti turisti nimic care sa poata macar sa ii opreasca la o cafea pe malul dunării, acolo sunt doar ruine ale mafiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *