Și Centrul Județean de Transfuzii Călărași are nevoie de sprijinu nostru!

Pe lângă celelalte unități de sănătate din județul Călărași care au nevoie în această perioadă de toată atenția și sprijinul nostru se află și Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Călărași.

În aceste zile în care lupta cu noul coronavirus se află pe primul plan, nu trebuie neglijat nici faptul că în toate spitalele este nevoie în permanență de sânge.
În acest context, potrivit informațiilor noastre, la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Călărași se fac recoltări zilnic de la aproximativ 15 persoane.
Astfel, angajații din unitatea ce are sediul în incinta Policlinicii nr. 2 din Călărași, trebuie să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții de siguranță.
Ca atare, spre personalul de aici și-a îndreptat atenția, zilele acestea, directorul Direcției de Dezvoltare a Consiliului Județean Călărași, Eduard Grama, fostul prefect George Iacob, precum și șeful Serviciului ”Achiziții” al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, Claudiu Poenaru.
Ca urmare a acestui fapt, personalul Centrului Județean de Transfuzii Călărași a primit măști, mănuși, viziere și combinezoane de protecție.

Personalul CJTS Călărași mulțumește tuturor celor care și-au îndreptat atenția către nevoile lor, în această perioadă critică pentru sănătatea noastră, dar și în general și apreciază orice efort venit din comunitate în sprijinul unei bune activități în această unitate din care pleacă sângele pentru a salva vieți!

Personalul din cadrul Direcția de Dezvoltare au mai avut astfel de acțiuni și zilele trecute când au donat Spitalului Județean Călărași 100 de combinezoane de protecție.

Nu stăm spectatori la tot ceea ce se întâmplă. Ne implicăm pe toate planurile ca, la Călărași, să nu avem situații critice. Le mulțumesc colegilor pentru promptitudinea cu care au răspuns apelului meu”, spune Eduard Grama, directorul Direcției.

Câte 20 de combinezoane, lucrate din țesătură certificată la un atelier din Călărași, au ajuns la personalul sanitar de pe secțiile: pediatrie, chirurgie, medicală, ortopedie și ginecologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *