Anunt de la Minister! Vacanta pana la toamna

Aflati in “arest la domiciliu” din cauza pandemiei, multi romani si-au vazut luni planurile date peste cap.

Cand reincep scolile? Cand se reia campionatul de fotbal? Cand se deschid mall-urile din Capitala? Cand vom putea merge din nou la cineva? Mai avem curaj sa ne program o vacanta pentru vara acestui an? Acestea sunt intrebari la care fiecare calarasean cauta raspunsuri. Deocamta, se poate spune doar atat: “Sa ramanem sanatosi, ca scoala, sportul, cumparaturile, filmele sau vacantele mai pot astepta”.

Nelu Tataru, cunoscut in lumea medicala drept “Apendicita”, a afirmat la Digi 24 ca relaxarea masurilor de securitate, incepand cu 15 mai, nu inseamna redeschiderea centrelor comerciale sau reluarea activitatilor sportive. “La reluarea activitatii ne gandim sa redeschidem anumire locuri de munca, sa redeschidem anumite spatii. Sunt multe la care ne gandim, dar nu la adunarile cu numar mare de participanti. La reluarea competitiilor sportive sau la redeschiderea mall-urilor nu ne gandim”, a spus ministrul Sanatatii.

Asta inseamna ca fotbalul, handbalul si futsalul, cele mai importante sporturi din Calarasi, nu vor putea sa isi reia ritmul normal pana la toamna. Sau, daca se va intampla, acest lucru se va petrece fara ca meciurile sa se desfasoare in prezenta spectatorilor. Insa trebuie sa mai tinem cont si de faptul ca multi sportivi, in general de handbal, nu vor sa revina pe teren prea curand deoarece s-ar putea infesta cu Covid-19 de la coechipieri sau adversari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *